Ce poate fi mai plăcut şi mai relaxant, într-o seară toridă de vară, decât o cină în aer liber. În propria grădină. Experţii Compariimobiliare.ro vă prezintă câteva idei de amenajare pentru o bucătărie de vară.

De ce trebuie să ţineţi cont ca să vă uşuraţi munca?

Este indicat ca bucătăria exterioasă să fie amenajată în dreptul celei interioare pentru a putea realiza facil racordarea la gaze şi la reţelele de electricitate şi apă. Apoi, chiuveta şi toate electrocasnicele pot fi monate pe unul dintre pereţii exteriori, într-un blat de lucru. Nu omiteţi să acoperiţi bucătăria de vară pentru a proteja electrocasnicele şi mobilierul de eventualele intemperii. În funcţie de buget şi de gustul personal, puteţi opta pentru un aspect modern (cu grătar, bar şi televizor) sau unul rustic (tradiţionalul cuptor cu lemne fiind piesa de rezistenţă).

 

 

 

Ţineţi cont că bucătăriile de vară pot fi amenajate şi pe acoperişurile imobilelor sau în balcoane, acolo unde legea permite acest lucru.

 

 

În continuarea bucătăriei de vară poate fi amenajată o terasă sau, mai bine spus, o zonă de living, unde se poate lua masa sau se poate savura cafeaua de dimineaţă. Compariimobiliare.ro a prezentat câteva idei pentru amenjarea teraselor AICI şi AICI

Avantajele unei bucătării de vară

Elimină mirosurile de mâncare din casă

Relaxare în aer liber

Reduce costul utilizării aparatelor de aer condiţionat

Creşte valoarea casei

 

 

Oferta Compariimobiliare.ro include peste 10.000 de apartamente de vânzare în Cluj-Napoca.