COMPARIIMOBILIARE.RO
De peste 10 ani alături de agențiile imobiliare din România!

SMS PROMO

PROMOVAREA AGENȚIEI CĂTRE PROPRIETARII DE LOCUINȚE

MAI MULTE OFERTE ÎN PORTOFOLIUL AGENȚIEI TALE!

SMS PROMO este un serviciu PREMIUM care vă va ajuta să încheiați mai multe colaborări cu proprietarii de locuințe, cu efort minim din partea dumneavoastră, căci veți fi sunat direct de către proprietari. Trimitem astfel mesaje tuturor proprietarilor din orașul dumneavoastră prin care recomandăm serviciile agenției. Si astfel toți proprietarii (vânzătorii de azi, cumpărătorii de mâine) vor afla despre agenția dumneavoastră!

Și pentru că nu toți proprietarii doresc din start o colaborare cu agențiile imobiliare, vom face followup cu ei, astfel că fiecare va primi câte 4 mesaje la interval de câteva zile / săptămâni distanță. Acesta va primi astfel mesaje doar din partea unei singure agenții, având astfel exclusivitate pe proprietarii alocați agenției.

Serviciul SMS PROMO este oferit fie în Exclusivitate unei singure agenții, fie în varianta Standard unui număr limitat de agenții din oraș, caz în care proprietarii se alocă în mod egal între agențiile contractate.

Exemplu de mesaj trimis proprietarilor de imobile:

"Salut. Vrei să vinzi imobilul? Probabil cunoaștem deja cumpărătorul. Apelează la echipa Vegas Imobiliare. Sună la 0746 555 444."

Dacă sunteți în căutarea unui mod eficient de a vă crește rapid portofoliul de oferte, atunci serviciul SMS PROMO este perfect pentru agenția dumneavoastră.

Ești interesat de acest serviciu? Lasă-ne un număr de telefon și te sunăm noi:

(vă vom suna pe acest număr)
 • Consultant vânzări
 • Consultant vânzări

  Telefon: 0770 185 373

  Ai întrebări legate de serviciul SMS PROMO?

  COMPARIIMOBILIARE.RO
  De peste 10 ani pe piața imobiliară din România!

 • Consultant vanzari
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies