Cum poți cumpăra proprietăți imobiliare prin Licitație Online

Căutați o modalitate mai bună și mai convenabilă de a cumpăra un imobil?

Compariimobiliare.ro aduce tranzacțiile imobiliare în mediul online. Noua platformă de licitație online a fost proiectată pentru a face procesul de cumpărare și vânzare a unui imobil să fie unul cât mai simplu și transparent în totalitate, oferindu-vă mai multă mobilitate și acces la cât mai multe oferte de pe piață.

Un serviciu unic în România lansat în anul 2018 de Compariimobiliare.ro, un marketplace online cu o experiență vastă în tranzacții imobiliare. Licitația fiecărui imobil este un proces online complet transparent. Puteți să vă înscrieți cu ușurință și începe să plasați oferte pentru viitoarea investiție sau locuință de vis a dumneavoastră. Vă permite să vizualizați și ofertele de preț ale altor cumpărători calificați, participanți la licitație, ca în final să achiziționați imobilul dorit la o valoare de piață corectă.

Cum funcționeză?

La fel ca multe site-uri de imobiliare, Compariimobiliare.ro este creat pentru a vă putea căuta locuința perfectă direct de pe prima pagină. Introduceți criteriile dumneavoastră de căutare, dați click pe butonul "Caută" și vedeți rezumatele fiecărui imobil. Pentru a vedea doar proprietățile scoase la licitație, bifați căsuța "Licitații Online". Toate imobilele scoase la licitație sunt publicate de PROPRIETARI VERIFICAȚI, fără intemerdiari!

Odată ce ați găsit o proprietate ce prezintă interes, dați click pe butonul "Detalii" pentru a vedea fotografii și o serie de alte informații și documente care vă pot oferi o înțelegere aprofundată despre imobil și la ce vă puteți aștepta de la această proprietate. Nu uitați să vă înscrieți la licitație pentru a putea face oferte de preț sau pentru a pune întrebări în timp real vânzătorului!

Care sunt beneficiile aduse de achiziționarea unui imobil prin licitație online pe Compariimobiliare.ro?

Proces simplu și ușor de urmărit

Nu aveți nevoie de cunoștințe speciale pentru a începe. Înregistrați-vă ușor și, odată pornită licitația, începeți să vă plasați ofertele.

Poți licita de oriunde te-ai afla

Indiferent că sunteți în alt oraș, plecat în străinătate sau doar ocupat cu altele, puteți plasa oferte online de oriunde, folosind orice dispozitiv cu acces la internet: telefon, tabletă, laptop sau calculator.

Te ținem la curent

În orice moment, veți putea verifica cine deține cea mai mare ofertă și veți putea face o contraofertă într-un proces complet transparent. Notificările automate vă asigură că sunteți bine informat.

Simplifici procesul de achiziție

Compariimobiliare.ro diversifică modalitatea de tranzacționare pentru a vă oferi cea mai bună șansă de a realiza achiziția, indiferent de condițiile de piață și obiceiurile vânzătorului.

PAȘII DE URMAT

1
Caută

Căutați și analizați proprietățile care se potrivesc nevoilor dumneavoastră într-un singur loc. Dacă găsiți ceva ce vă place, completați formularul de înscriere și vă puteți apoi înregistra pentru toate proprietățile scoase la licitație.

Participarea la licitație

Doriți să faceți o ofertă? Este foarte simplu, doar dați click pe butonul de înregistrare. Odată ce v-ați înregistrat, veți putea plasa oferta dumneavoastră. Taxa de participare la licitație este de 10 RON (plus TVA) și se plătește o singură dată.

Notificări

Veți fi anunțat de orice modificare a proprietății, inclusiv informații cheie privind data și ora de start a licitației.

2
Start Licitație

Licitația a pornit. Veți fi notificat de acest lucru, astfel încât să puteți începe urmărirea progresului de licitație și plasarea propriilor oferte.

Plasați ofertele dumneavoastră

Pur și simplu logați-vă de pe orice dispozitiv, selectați proprietatea și plasați oferta dumneavoastră.

Transparență

Veți putea vedea în orice moment lista completă a tuturor ofertelor concurente, precum și numărul de cumpărători legitimi. Compariimobiliare.ro asigură un proces complet transparent.

Rămâi informat

Ofertele sunt în timp real, astfel încât să puteți vedea toate ofertele de îndată ce sunt făcute, ceea ce înseamnă că puteți face următoarea mișcare cu atenție și deplină încredere.

Ultima strigare

Este frustrant să ajungi la momentele finale doar pentru a vedea că cineva sa strecurat și te-a bătut în ultima clipă. Dacă se face o ofertă în timpul ultimei strigări, timpul rămas este prelungit, oferindu-vă posibilitatea de a vă plasa cea mai bună ofertă pentru a vă asigura achiziția și pentru a vă bate competiția.

3
Licitația s-a Încheiat

Licitația a luat sfârșit, ce se întâmplă acum?

Ai câștigat

Dacă ați avut succes, felicitări! Vă vom pune în contact cu proprietarul imobilului pentru a putea viziona proprietatea. Imobilul va fi rezervat în exclusivitate pentru dumneavoastră timp de 7 zile pentru a vă putea decide dacă doriți sau nu să faceți achiziția. In aceste 7 zile proprietarul nu va putea accepta alte oferte de la alți cumpărători, fie ele venite din online sau offline.

Cineva a făcut o ofertă mai bună

Ați făcut o ofertă, însă nu a fost cea mai bună? Nu vă faceți griji, încă mai aveți o șansă. În cazul în care câștigărul licitației renunță la achiziția imobilului, vânzătorul vă poate contacta pentru a vă vinde proprietatea la prețul oferit de dumneavoastră.

Simplu, nu?

Dacă vrei să-ți cumperi locuința de vis la un preț foarte bun, participă la licitațiile online de pe Compariimobiliare.ro. Vei fi uimit cât de mulți proprietari sunt grăbiți să vândă, din diverse motive, fie că se mută urgent în alt oraș sau în altă țară, fie că au găsit o nouă locuință pe care nu doresc să o piardă, fie din motive financiare, nu-și mai pot susține creditele bancare. Oricare ar fi motivul, pentru tine sunt doar oportunități foarte bune de a cumpăra la un preț excelent, fie că vei alege să locuiești în acel imobil sau dorești să-l revinzi pentru profit.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies