COMPARIIMOBILIARE.RO
De peste 10 ani alături de agențiile imobiliare din România!

PROMOVARE VIP
PÂNĂ LA TRANZACȚIONARE!

#1 IN PROMOVARE

+ 2.000 de cumpărători de imobiliare din Ilfov în fiecare zi

+ 600.000 Euro în tranzacții intermediate zilnic

Vezi statistici în timp real în
secțiunea Contul Meu

Zeci de tranzacții încheiate
zilnic chiar în orașul tău

Zilnic apar în piață zeci, chiar sute de proprietăți noi scoase la vânzare.

Pe Compariimobiliare.ro, de exemplu, sunt în momentul de față peste 150.000 de anunțuri imobiliare din toată țara. Fiind vizitați zilnic de peste 20.000 de cumpărători, am ajuns să rulăm, în fiecare zi, peste 600.000 euro, contravaloarea imobilelor vândute la nivel național prin intermediul site-ului nostru. Oferim servicii de tranzacționare imobiliară încă din anul 2016 și ne bucurăm să fim astăzi printre cele mai apreciate site-uri de imobiliare din România.

Cât despre Promovarea VIP, vă putem spune că este poate cel mai bun serviciu din piață ce oferă vizibilitate maximă anunțului dumneavoastră astfel încât toți cumpărătorii vor afla de proprietatea scoasă la vânzare, fiind astfel cel mai rapid și sigur mod de a vă vinde imobilul.

Conform statisticilor noastre din ultimele luni, 8 din 10 proprietari ce aleg Promovarea VIP, reușesc să-și vândă imobilul în mai puțin de 30 de zile!

Vom prioritiza afișarea anunțului dumneavoastră înaintea celorlalte oferte, atât pe Compariimobiliare.ro cât și în reclamele noastre plătite pe alte site-uri externe și platforme de social media (gen Facebook, Instagram, Google, etc).

Speed (BEST!)

Promovare Speed pe site și reclamă plătită pe Facebook și Instagram până la tranzacționare!

Compariimobiliare.ro
Reclamă plătită

Ofertă NOUĂ direct de la proprietar!
Apartament de vânzare, 2 camere, în Zorilor Vezi Detalii

Cel mai rapid mod de a vinde!
#1 în Promovare

Veți beneficia astfel de cea mai bună promovare posibilă, și asta nu doar pentru câteva zile, ci până când veți reuși să vindeți imobilul. Există totuși o limitare, o perioadă maximă de 3 luni de zile, care este însă mai mult decât suficientă pentru a finaliza vânzarea imobilului prin intermediul promovării VIP.

TESTIMONIALE PROPRIETARI

Acest serviciu, unic în România, se poate achiziționa în două moduri. Fie cu plata la începutul promovării, fie la final, după vânzarea imobilului.

Pentru plata la începutul promovării, prețul va fi de 400 Euro și se plătește o singură dată, la începutul promovării, pentru întreaga perioadă.

Sau puteți alege să plătiți doar la final, după ce ați vândut imobilul și doar dacă cumpărătorul a venit de pe Compariimobiliare.ro, ca urmare a acestei promovări. Recent a fost introdusă și acestă modalitate de plată. Prețul în acest caz va fi de 800 Euro și se achită doar dacă reușiți să vindeți imobilul.

Alegând varianta "Plată după Tranzacționare", în cazul în care nu reușiți să vindeți proprietatea in cele 3 luni de promovare VIP, toate costurile vor fi suportate de noi, iar dumneavoastră nu veți avea nimic de plată și nici o obligație față de noi. În schimb, dacă reușiți să vindeți, prețul acestui serviciu va fi dublu (800 euro) și va trebui achitat imediat după vânzarea imobilului.

Cu nivelul de promovare VIP, timpul de tranzacționare este de doar două săptămâni pentru o proprietate bună, situată într-o locație bună. Iar pentru proprietățile mai puțin vandabile, vânzarea poate dura însă ceva mai mult, dar de obicei până în 3 luni de zile.

Ne vom asigura că anunțul dumneavoastră va ajunge la toți cumpărătorii din piață, și asta zilnic, până reușiți să vindeți. Vom reuși acest lucru atât prin intermediul site-ului nostru cât și prin diverse campanii plătite, bine targetate, atât pe Google cât si pe diverse platforme de socializare gen Facebook, Instagram, etc.

Țineți cont că acesta NU este un serviciu de intermediere! Clienții vă vor contacta direct pe dumnevoastră, proprietarul imobilului.

Persoanele interesate strict de imobilul dumneavoastră vor completa pe site-ul nostru un formular în care își vor lăsa numărul de telefon pentru a fi sunați de dumneavoastră, proprietarul imobilului. Odată semnată colaborarea cu noi (formular online), vom transmite mai departe clientului numărul dvs. de telefon pentru a vă putea suna. Totodată, veți avea și dvs. acces la datele de contact ale acestuia și astfel veți ști că acesta a venit prin noi.

Dă startul promovării VIP chiar acum și ține telefonul deschis! De restul ne ocupăm noi!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies