Oaza ta de linişte şi relaxare. Idei de amenajare pentru terasa ta de vis FOTO

Oaza ta de linişte şi relaxare. Idei de amenajare pentru terasa ta de vis  FOTO

Sezonul cald bate la uşă, cafeaua de dimineţa, lectura de sâmbătă după masă sau cina de duminică seara sunt mult mai gustoase şi relaxante dacă sunt servite în aer liber. Şi unde mai bine decât pe propria terasă, indiferent că vorbim despre balconul locuinţei, veranda casei sau grădina din curtea interioară a imobilului în care locuiţi.

CONTINUARE

Cum să stabilești valoarea corectă a unui apartament sau a unei case

Cum să stabilești valoarea corectă a unui apartament sau a unei case

De departe, cea mai mare provocare a unui agent imobiliar este stabilirea prețului corect al unui apartament sau al unei case. Acest lucru este și mai dificil în momentul în care piața imobiliară nu este stabilă. Prețul corect trebuie stabilit în limitele segmentului de piață în care vă aflați.

CONTINUARE

Avantajele și dezavantajele închirierii unui apartament de vacanță în Europa FOTO

Avantajele și dezavantajele închirierii unui apartament de vacanță în Europa FOTO

Închirierea unui apartament pentru vacanța dvs. în Europa - fie că este vorba de o vilă toscană, de o fermă franceză, sau de un apartament chiar deasupra Londrei - poate avea sens pentru călători. Dacă sunteți unul dintre ei, următoarele sfaturi vă pot ajuta să găsiți calea pentru o ședere minunată.

CONTINUARE

Cauți un apartament într-o zonă centrală, dar departe de traficul intens? Sau o chirie bună, dar și pet friendly? Orice ar fi, te ajutăm noi. Zi-ne exact ce cauți și te sunăm imediat ce găsim oferta potrivită cerințelor tale!

Vezi cum

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.