Termeni și condiții Compariimobiliare.ro

Bine ați venit pe site-ul web Compariimobiliare.ro, un serviciu oferit de COMPARI IMOBILIARE ONLINE S.R.L., CUI: RO35212669, Nr. Registru: J12 / 3403 / 2015, Sediul: Str Eugen Lovinescu, Cluj-Napoca, Romania. Prin utilizarea, răsfoirea și vizitarea acestui site, sunteți de acord cu valabilitatea prezentelor Termeni si Condiții pentru utilizarea secțiunii publice a paginii web compariimobiliare.ro. Vă rugăm să citiți de asemenea și Politica de Confidențialitate.

 

1. Introducere

Acești termeni și condiții cât si politica noastră de confidențialitate sunt denumite colectiv "Termenii". Când utilizați acest site, sunteti de acord să fiți legat de acești termeni și condiții.

a. COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL oferă servicii către tine, sub rezerva următoarelor Termeni și condiții, care pot fi actualizați de COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL din când în când fără a fi necesară trimiterea unei notificari către tine. Tu ar trebui să revizuiesti secțiunea termeni si condiții periodic pentru schimbări la: http://compariimobiliare.ro

b. Utilizarea acestui site presupune in mod automat ca sunteți de acord si veți respecta termenii si condițiile de utilizare.

COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL oferă în prezent utilizatorilor acces la o colecție de resurse on-line, ("Serviciul"). Dacă nu se prevede în mod expres altfel, orice noi caracteristici care îmbunătățesc sau extind Serviciul actual, vor fi supuse termenilor si condițiilor. Recunoașteți și sunteți de acord că Serviciul este furnizat "CA ATARE" și că COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru actualitatea, ștergere, mis-livrarea sau incapacitatea de a stoca orice notificare ale utilizatorului sau setările personalizate.

Puteți imprima și să păstra o copie a acestor termeni. Ei reprezinta un acord juridic între noi și poate fi modificat numai cu acordul nostru. Noi putem schimba acești Termeni la discreția noastră prin modificarea lor pe Site. Versiunea curentă a acestor termeni se vor aplica ori de câte ori folosiți acest site.

2. Definiții
 • Utilizator - orice persoana fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină, care acceseaza Website-ul fiind interesată de datele, informațiile, Anunțurile și/sau Serviciile Compari Imobiliare, precum și orice persoană fizică (inclusiv persoana fizică autorizată) și/sau persoană juridică care achiziționează Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.
 • Furnizor sau Compari Imobiliare - societatea SC Compari Imobiliare Online S.R.L., persoana juridică română, cu sediul în Cluj-Napoca, Strada Eugen Lovinescu 22, Corp C2, Ap.1, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj-Napoca sub nr J12/3403/2015, CUI RO35212669, e-mail:[email protected].
 • Anunț - ofertă publică lansată de un Utilizator cu scopul de a fi publicată de către Compari Imobiliare prin intermediul Website-ului cu privire la vănzarea sau închirierea unui imobil.
 • Imobil – properietate imobiliară care poate fi comercializată conform legii și care nu încalcă limitele impuse prin acești Termeni și Condiții.
 • Anunț plătit sau Promovat sau Top Listing sau Speed Sale - anunț care poate fi publicat de Utilizatori pe Website doar prin plata unei taxe către Furnizor.
 • Anunț gratuit - anunț care poate fi publicat de Utilizatori pe Website fără perceperea niciunei taxe de către Furnizor.
3. Proprietate intelectuală

a. Recunoașteți și sunteți de acord că Serviciul și orice software folosit in legatura cu Serviciul ("Software") conțin informații confidențiale și de proprietate care sunt protejate prin drepturile de proprietate intelectuala si alte legi. Recunoașteți în continuare și sunteti de acord ca orice conținut din reclamele sponsorului sau informația prezentată prin intermediul Serviciului sau agențiilor de publicitate sunt protejate prin drepturi de autor, mărci comerciale, mărci de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate și legi. Cu excepția celor autorizate în mod expres de către COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL, sunteți de acord să nu modificați, închiriați, împrumutați, vindeți, distribui sau crea lucrări derivate pe baza Serviciului sau a Software-lui, în totalitate sau în parte.

b. Fără a se limita la clauza 2.a), compariimobiliare.ro si logo-ul este marca noastră inregistrată. Nu aveți dreptul să utilizați sau să il copiați fără acordul nostru scris prealabil.

c. Serviciul poate furniza, sau terte părti pot furniza, link-uri către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri și resurse, sunteți de acord că COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri sau resurse externe, si nu garantează si nu este responsabil sau raspunzător pentru orice conținut, publicitate, produse, sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteți si sunteți de acord ca COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL nu va fi responsabilă sau răspunzătoare, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de sau in legatură cu folosirea sau increderea in orice astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul orice astfel de site-uri sau resurse.

Detaliile cu privire la proprietățile disponibile pe acest site sunt furnizate nouă de către agenții imobiliare și alte terțe părți pentru doar pentru a va informa pe dumneavoastră. Noi nu putem verifica aceste detalii și, prin urmare, nu putem face nici o garanție cu privire la acuratețea sau integralitatea lor. Dacă vă bazați pe aceste detalii, faceți acest lucru pe propriul risc.

4. Obligațiile și conduita dumneavoastră

Sunteți de acord că sunteți singurul responsabil că sistemul de computer a dumneavoastra îndeplinește toate specificațiile tehnice relevante necesare pentru a utiliza acest site si ca sistemul de computer este compatibil cu acest site.

Nu trebuie să abuzati de sistemul nostru sau de acest site. În special, nu trebuie să incercati sa accesați site-ul fraudulos, prin eludarea sistemelor de securitate sau în alt mod prin care poate fi perturbată funcționarea sistemului nostru si a acestui site, sau incercarea de a realiza oricare din cele de mai sus.

Nu aveți voie să utilizați sau să încercați să utilizați orice program automat (inclusiv, fără limitare, orice spider sau alt crawler web) pentru a accesa sistemul nostru sau acest site, sau pentru a căuta, afișa sau de a obține link-uri la orice parte a acestui site, altele decât pagina de acasă la www.compariimobiliare.ro, cu excepția cazului unui program automat care se identifică în mod unic în domeniul User Agent și este în deplină conformitate cu Protocolul de excludere a roboților (un "program permis"). Orice astfel de utilizare sau încercarea de utilizare a unui program automat (altele decât un program permis) va fi un abuz a sistemului nostru si a acestui site. Obținerea accesului la orice parte a sistemului nostru sau a acestui Site, prin intermediul oricăror astfel de programe automate (altele decât un program permis) este strict neautorizată.

Utilizarea de informații obținute de la serviciul Compari Imobiliare, (în special media prețurlor), în orice și toate formatele sale originale disponibile (HTML, XML sau JSON prin intermediul API-ul nostru, RSS, KML, FBML, etc.) trebuie să se lege înapoi la URL-ul original în domeniul, citându-l pe autor și sursa de date ca fiind a lui compariimobiliare.ro.

5. Blocarea accesului la site

Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul la acest Site, în mod permanent sau temporar, la discreția noastră. Orice astfel de utilizatori vor fi notificați și nu trebuie apoi sa încercați să utilizați acest site sub orice alt nume sau prin orice alt utilizator.

6. Garantarea

a. În timp ce ne străduim sa asiguram că orice material disponibil pentru descărcare de pe acest site nu este contaminat în nici un fel, nu garantăm că aceste materiale vor fi liber de infecții, virusi si / sau cod similar.

b. Datorită naturii de software și internet, nu garantăm că accesul la, sau rularea acestui site va fi neîntreruptă sau fără erori. Noi nu vom fi raspunzatori dacă nu putem procesa detaliile tale din cauza unor circumstanțe dincolo de controlul nostru rezonabil.

c. Informațiile furnizate pe acest site sunt de interes general și nu constituie recomandări specifice. În timp ce ne străduim pentru a ne asigura că informațiile de pe site sunt corecte, complete și la zi nu vom face nici o garanție că acesta este cazul.

d. Nu facem nici o garanție că Site-ul sau informațiile disponibile pe Site respectă, alte legi decât cele din Romania.

7. Răspundere

a. Nu vom fi raspunzatori pentru orice defecțiuni cauzate de software, erori ale internetului sau orice alte circumstanțe dincolo de controlul nostru rezonabil.

b. S-ar putea pune în aplicare sisteme pentru a împiedica programele automate utilizate pentru a obține accesul neautorizat la sistemul nostru si a acestui site. Nu aveti voie să folositi programe automate pentru astfel de scopuri și orice astfel de utilizare sau încercarea de utilizare de catre dumneavoastra a acestor programe automate se face pe propriul risc. Nu vom fi responsabili pentru orice consecința care decurge din sau în legătură cu orice astfel de utilizare sau încercarea de a utiliza programe automate pentru a obține accesul neautorizat la sistemul nostru sau a acestui site.

c. Nu vom accepta nici o responsabilitate pentru orice pierderi suferite ca urmare a utilizării acestui site sau bazarea pe orice informații furnizate pe acest site.

d. Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră pentru:

 • pierderea de profit;

 • pierderea de afaceri;

 • pierderea reputatiei;

 • epuizarea fondului comercial;

 • sau pierderea, deteriorarea sau coruperea datelor.

8. Relațiile cu agenții de publicitate și agenți imobiliari

Intelegerile cu, sau participarea in promotii ale, agențiilor de publicitate și a agențiilor imobiliare găsite pe Site sau prin intermediul Serviciului, inclusiv plată și condiitile de livrare de servicii, si orice alti termeni si conditii, garanții sunt doar între dumneavoastra și acele agenții de publicitate sau agenții imobiliare. Sunteți de acord că COMPARI IMOBILIARE ONLINE S.R.L. nu va fi responsabil sau răspunzător pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, survenite în rezultatul unor relații sau ca urmare a prezenței unor astfel de agenții de publicitate și agenții imobiliare de pe serviciu.

9. Jurisdicție

Legea Romana se aplică acestor termeni si condiții. Sunteți irevocabil de acord că instanțele din Romania vor avea jurisdicție exclusivă de a soluționa orice litigiu care ar putea apărea din, în sau în legătură cu acești termeni și condiții.

10. Notificări

a. Toate notificările vor fi trimise:
către noi prin intermediul formularului on-line sau prin poștă la adresa: COMPARI IMOBILIARE ONLINE S.R.L., str. Eugen Lovinescu, nr. 22, corp C2, ap.1 Cluj-Napoca, jud. Cluj. 
la tine, prin e-mail la adresa de e-mail pe care ni le furnizați prin intermediul secțiunii de contact.

11. Revânzare a serviciilor

Sunteți de acord să nu reproduceți, duplica, copia, vinde, revinde sau exploata pentru orice scop comercial, orice portiune a Serviciului, folosirea Serviciului, sau accesul la servici.

12. Drepturi de autor și agenți Copyright

COMPARI IMOBILIARE ONLINE S.R.L. respectă proprietatea intelectuală a altora, si cere utilizatorilor noștri să facă același lucru. Dacă credeți că oricare dintre drepturile de proprietate intelectuală au fost încălcate în serviciu, vă rugăm raportați problema prin intermediul secțiunii de contact. Redactat în concordanţa cu prevederile Legii dreptului de autor Legea 8/1996.

13. Inregistrarea și contul de utilizator
 • Inregistrarea este gratuită. Odată cu înregistrarea, utilizatorul și Compariimobiliare.ro încheie un contract având ca obiect utilizarea secțiunii publice a paginii web Compariimobiliare.ro (denumit in continuare "contract de utilizare"). Un utilizator nu are nicio pretenție pentru încheierea contractului de utilizare.
 • Se pot înregistra numai persoanele juridice și persoanele fizice care dețin capacitatea deplină de a încheia acte juridice. In special, se interzice înregistrarea minorilor.
 • Informațiile pe care trebuie să le furnizeze un participant în timpul înregistrării trebuie să fie complete și corecte. Inregistrarea necesită o adresă de email validă. Utilizatorul poate să aleaga o parolă personală care trebuie păstrată secretă și nu trebuie dezvăluită terților.
 • In cazul în care informațiile furnizate în timpul înregistrării se modifică ulterior, utilizatorul este obligat să actualizeze prompt respectivele informații conținute în contul de utilizator.
 • Fiecare participant se poate înregistra o singură dată pe pagina web Compariimobiliare.ro. Este interzisă înregistrarea simultană a mai mult de un cont de utilizator. Nu se permite eludarea acestei prevederi. Contul de utilizator nu este transferabil.
 • Compariimobiliare.ro își rezervă dreptul de a șterge conturile de utilizator care au fost inactive pentru o perioadă de 12 luni.
 • Compariimobiliare.ro își rezervă dreptul de a șterge conturile de utilizator a căror adresa de email nu a fost confirmată în interval de 30 de zile de la crearea contului. Confirmarea faptului ca adresa de email pe care a fost creat contul îți aparține se poate face accesând linkurile special introduse în emailurile prin care se anunță crearea contului și se cere confirmarea lui. Odată cu ștergerea contului, se va șterge și tot conținutul existent la acel moment în cont. Acest lucru poate însemna: informații personale, anunțuri salvate în cont, căutari salvate, anunțuri plătite pentru publicare pe site, dar nu numai. 
 • La trimiterea unui formular de contact pentru o proprietate, creăm un cont neconfirmat pe adresa de email introdusă în formular. Atunci când vânzătorul răspunde acestui mesaj, trimitem pe email către utilizator o notificare de mesaj nou care conține un link către mesajul primit. La accesarea acestui link se confirmă contul în care utilizatorul va putea vedea mesajul primit, impreună cu istoricul tuturor conversațiilor purtate prin intermediul compariimobiliare.ro
 • Compariimobiliare.ro nu este raspunzător pentru informațiile eronate introduce de utilizatori, pentru lipsa capacității depline de a încheia acte juridice și, în general, pentru orice informație introdusă de utilizator și care nu corespunde realității.
14. Promovare VIP

Toate proprietățile cu Promovare VIP și "Plata După Tranzacționare" (adică după vânzare) sunt verificate manual înainte de aprobare. Pentru aceasta avem nevoie de câteva informații pentru a verifica dacă sunteți proprietarul de drept al imobilului.

Datele cu caracter personal prelucrate: numele si prenumele dvs., adresa dvs. e-mail, numarul dvs. de telefon, poza buletin (acolo unde este cazul), date continute in formularul completat de dvs. pe site-ul Compariimobiliare.ro cu ocazia contractarii serviciului de Promovare VIP.

Scopul si temeiul prelucrarii:

Site-ul, in calitate de Operator, va verifica daca datele proprietarul mentionat in Cartea Funciara a imobilului, conform numarului de CF furnizat de acesta, sunt aceleasi cu datele furnizate in formular si, acolo unde este cazul, in poza de buletin transmisa. Ne rezervam totodata dreptul de a verifica, periodic, identitatea noilor proprietari ai imobilului inscrisi in Cartea Funciara actualizata. Toate informatiile cu caracter personal vor fi pastrate confidential si securizat doar in sistemul nostru si nu vor fi folosite in alte scopuri.

Destinatarii datelor si Transferul de date cu caracter personal:

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, operatorul poate sa dezvaluie anumite categorii de date cu caracter personal catre urmatoarele categorii de destinatari: persoana vizata si/sau reprezentantii sai, autoritati judecatoresti sau alte autoritati publice de orice tip.

In legatura cu datele dumneavoastra personale, puteti sa va exercitati urmatoarele drepturi:

• Dreptul de acces la date: puteti solicita si primi o confirmare cu privire la prelucrarile de date (ce date prelucram si in ce scop, unde si cat timp le stocam, cine are acces la ele etc.);

• Dreptul de rectificare: a datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete (exemplu: daca v-ati schimbat numarul de telefon sau adresa de e-mail ne puteti contacta pentru actualizarea acestor date);

• Dreptul de stergere: cu privire la o parte sau toate datele pe care le avem despre dumneavoastra;

• Dreptul la restrictionare: puteti solicita sa nu utilizam datele dumneavoastra ci doar sa le stocam pana la rezolvarea unei alte solicitari din partea dumneavoastra;

• Dreptul la portabilitate: puteti cere ca datele dumneavoastra sa va fie furnizate pe un suport utilizat in mod curent, intr-un format usor de citit (exemplu: prin e-mail). De asemenea, puteti cere ca datele dvs. sa fie trimise catre un alt operator;

• Dreptul la opozitie: va puteti opune prelucrarilor de date derulate pe baza interesului legitim al nostru;

• Drepturile privind procesul decizional automatizat: ca regula, aveti dreptul sa nu fiti supus unei decizii automate, daca aceasta produce efecte juridice asupra dumneavoastra sau va afecteaza similar, intr-o masura semnificativa (exemplu: refuzul automat de a incheia un contract cu dumneavoastra, bazat pe o prelucrare de date).

• Dreptul la retragerea consimtamantului: atunci cand prelucram datele pe baza consimtamantului dumneavoastra.

• Dreptul de a formula plangere: daca sunteti nemultumit/a, va puteti adresa oricand Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre operator, precum si cu privire la exercitarea drepturilor de care beneficiati in acest context, ne puteti contacta oricand pe adresa de email [email protected] (DPO operator).

15. Credite Bancare - Termenii şi Condiţiile Bancilor Partenere

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal in contextul aplicarii pentru o cerere de credit catre o institutie bancara.

Banca prelucreaza datele cu caracter personal in baza prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 (“GDPR”) si a legislatiei aplicabile, in calitate de operator de date cu caracter personal, in vederea desfasurarii serviciilor financiar bancare de tipul tranzactiilor/operatiunilor ocazionale.

Datele cu caracter personal prelucrate: [ * ] numele si prenumele dvs., adresa dvs. e-mail, numarul dvs. de telefon, date continute in formularul completat de dvs. pe site-ul Compariimobiliare.ro cu ocazia solicitarii de informatii privind finantarea printr-un credit bancar.

Scopul si temeiul prelucrarii:

Site-ul, in calitate de Operator, va transmite datele mai sus mentionate catre bancă, in calitatea de Operator, in baza solicitari dvs., in vederea analizei cererii si a contactarii dvs. Datele dvs. sunt pastrate conform cerintelor legale si a intereselor legitime ale bancii. Banca va putea transmite Operatorului un status al cererii dvs, iar in cazul in care, in baza solicitarii veti obtine finantarea dorita, banca va putea transmite Operatorului si valoarea creditului contractat. 

Destinatarii datelor si Transferul de date cu caracter personal:

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, banca poate sa dezvaluie anumite categorii de date cu caracter personal catre urmatoarele categorii de destinatari: persoana vizata si/sau reprezentantii sai, reprezentantii bancii, autoritati judecatoresti sau alte autoritati publice de orice tip, organizatii internationale, furnizorii de servicii si bunuri, societati bancare, birouri de credit, alti parteneri contractuali si/sau imputerniciti ai bancii.

In prezent, in vederea indeplinirii scopurilor mai sus-mentionate este posibil ca banca sa transfere anumite categorii de date cu caracter personal in afara Romaniei, in state din cadrul UE/ SEE cat si in afara UE/SEE. Pentru transferurile in afara UE/SEE, banca isi va intemeia transferul datelor cu caracter personal pe baza clauzelor contractuale standard adoptate la nivelul Comisiei Europene sau alte garantii recunoscute de lege.

In legatura cu datele dumneavoastra personale, puteti sa va exercitati urmatoarele drepturi:

• Dreptul de acces la date: puteti solicita si primi o confirmare de la banca cu privire la prelucrarile de date (ce date prelucram si in ce scop, unde si cat timp le stocam, cine are acces la ele etc.);

• Dreptul de rectificare: a datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete (exemplu: daca v-ati schimbat numarul de telefon sau adresa de e-mail ne puteti contacta pentru actualizarea acestor date);

• Dreptul de stergere: cu privire la o parte sau toate datele pe care le avem despre dumneavoastra;

• Dreptul la restrictionare: puteti solicita sa nu utilizam datele dumneavoastra ci doar sa le stocam pana la rezolvarea unei alte solicitari din partea dumneavoastra;

• Dreptul la portabilitate: puteti cere ca datele dumneavoastra sa va fie furnizate pe un suport utilizat in mod curent, intr-un format usor de citit (exemplu: prin e-mail). De asemenea, puteti cere ca datele dvs. sa fie trimise catre un alt operator;

• Dreptul la opozitie: va puteti opune prelucrarilor de date derulate pe baza interesului legitim al bancii;

• Drepturile privind procesul decizional automatizat: ca regula, aveti dreptul sa nu fiti supus unei decizii automate, daca aceasta produce efecte juridice asupra dumneavoastra sau va afecteaza similar, intr-o masura semnificativa (exemplu: refuzul automat de a incheia un contract cu dumneavoastra, bazat pe o prelucrare de date).

• Dreptul la retragerea consimtamantului: atunci cand prelucram datele pe baza consimtamantului dumneavoastra.

• Dreptul de a formula plangere: daca sunteti nemultumit/a, va puteti adresa oricand Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

Exercitarea drepturilor:

Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre banca, precum si cu privire la exercitarea drepturilor de care beneficiati in acest context, ne puteti contacta oricand utilizand urmatoarele canale de comunicare:

1. solicitare adresata responsabilului bancar privind protectia datelor pe email-ul DPO al banci – canal dedicat aspectelor privind protectia datelor cu caracter personal;

2. prin posta, la sediul bancii, sau in unitatile teritoriale;

3. prin Portalul Biroului de Credit.

Prezenta Nota de Informare se completeaza cu prevederile din Politica de Confidentialitate a bancii. Mai multe detalii pot fi accesate pe site-ul bancii, in pagina politicilor de prelucrare si protectie a datelor personale. Puteti solicita mai multe informatii si pe adresa de email [email protected].

16. Aspecte Generale
 • Un Anunț va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care să conțină:
  • datele reale de contact ale Utilizatorului;
  • descrierea reală a produsului care face obiectul Anunțului;
  • prețul.
 • Un Anunț NU poate să conțină, fără acordul Furnizorului, în Detalii, Titlu, Nume, Poze, următoarele:
  • numere de telefon
  • link-uri
  • adrese de email
 • Nu este permisă publicarea mai multor anunțuri pentru aceeași proprietate.
 • Prin trimiterea Anunțului spre publicare către Furnizor, Utilizatorul declară că este de acord în totalitate și necondiționat cu prevederile acestor Termeni și Condiții, fiind pe deplin de acord că, în caz de nerespectare a acestora, să fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul își asumă în intregime răspunderea pentru conținutul Anunțului și pentru veridicitatea informațiilor publicate în Anunț și/sau comunicate Furnizorului, și este de acord ca informațiile furnizate în anunț să fie distribuite / share-uite de către Furnizor partenerilor acestuia sau pe alte platforme externe.
 • Anunțurile acceptate sunt doar cele ce prezintă vânzări sau închirieri imobiliare.
 • Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica sau șterge acele anunțuri ce nu respectă în totalitate acești Termeni și Condiții, cu sau fără notificarea Utilizatorului.
 • Valabilitatea unui Anunț pe site este de 30 de zile pentru Vânzare și de 15 zile pentru Închiriere, cu posibilitatea de prelungire la sfârșitul acestui termen.
 • Serviciile respectă legislația privind protecția consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comerțul electronic și O.G. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
 • Serviciul de "Adaugă anunț" este destinat în totalitate proprietarilor de imobile. Agențiile imobiliare și ansamblurile imobiliare nu au dreptul de a adăuga anunțuri imobiliare folosind acest serviciu decât prin acordul în scris al Furnizorului. În cazul în care Furnizorul constată nereguli în acest sens, Furnizorul își rezervă dreptul de a șterge toate aceste anunțuri fără notificarea în prealabil a utilizatorului. Furnizorul își rezervă dreptul de a limita numărul de anunțuri ce pot fi adăugate de către utilizatorii site-ului.
 • COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL a fost înscrisă în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 0013290.
17. Plata prin card, transfer bancar
 • Cum se realizează plata:
  • Aceste tipuri de plăți se efectuează prin partenerul nostru Netopia MobilPay. Mai multe detaliile legate de modul în care se desfășoară procesul de plată le găsiți aici: https://www.mobilpay.ro.
 • Denunțare unilaterală:
  • In caz de denunțare unilaterală, Compariimobiliare.ro este cel care va avea obligația de a verifica îndeplinirea condițiilor denunțării unilaterale a Contractului cu Utilizatorii Finali efectuată de către Client, precum și de a verifica îndeplinirea condițiilor de rambursare a prețului plătit către Utilizatorul Final.
 • Păstrarea datelor:
  • Toate informațiile și documentele legate de Tranzacții vor fi păstrate de către Compari Imobiliare Online SRL pe o perioadă de minim 12 luni de la data efectuării lor. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele băncii procesatoare. Compariimobiliare.ro nu solicită și nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
 • Comisioane, Taxe, Plăți:
  • Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.
  • Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră din ziua plății, chiar pentru achitarea serviciilor al căror preț este exprimat în valută (in EUR).
  • Prețul serviciului este stipulat în euro pe siteul Compariimobiliare.ro, dar în momentul efectuării tranzacției veti fi informat cu privire la suma de bani în lei - care vă va fi retrasă de pe card. Pentru detalii legate de publicarea anunțului în site puteți suna la Compari Imobiliare Online, serviciul suport tehnic la nr. 0371.780.281 sau puteți trimite un email la adresa [email protected], iar pentru detalii legate de operațiunile cu card și procesarea plății puteți contacta direct partenerul nostru, Netopia MobilPay la nr. de telefon 021-527.77.25.
18. Site-uri externe

COMPARI IMOBILIARE ONLINE S.R.L. nu este responsabil pentru conținutul site-urilor de internet externe.

19. Încălcarea

Vă rugăm să raportați orice încălcare a Termenilor la echipa noastră de asistență pentru clienți prin intermediul sectiunii de contact.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies