Bine ați venit pe site-ul web compariimobiliare.ro, un serviciu oferit de COMPARI IMOBILIARE ONLINE S.R.L., CUI: 35212669, Nr. Registru: J12 / 3403 / 2015, Sediul: Str Eugen Lovinescu, Cluj-Napoca, Romania. Prin utilizarea, răsfoirea și vizitarea acestui site, sunteți de acord cu valabilitatea prezentelor Termeni si Condiții pentru utilizarea secțiunii publice a paginii web compariimobiliare.ro.

 

1. Introducere

Acești termeni și condiții cât si politica noastră de confidențialitate sunt denumite colectiv "Termenii". Când utilizați acest site, sunteti de acord să fiți legat de acești termeni și condiții.

a. COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL oferă servicii către tine, sub rezerva următoarelor Termeni și condiții, care pot fi actualizați de COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL din când în când fără a fi necesară trimiterea unei notificari către tine. Tu ar trebui să revizuiesti secțiunea termeni si condiții periodic pentru schimbări la: http://compariimobiliare.ro

b. Utilizarea acestui site presupune in mod automat ca sunteți de acord si veți respecta termenii si condițiile de utilizare.

COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL oferă în prezent utilizatorilor acces la o colecție de resurse on-line, ("Serviciul"). Dacă nu se prevede în mod expres altfel, orice noi caracteristici care îmbunătățesc sau extind Serviciul actual, vor fi supuse termenilor si condițiilor. Recunoașteți și sunteți de acord că Serviciul este furnizat "CA ATARE" și că COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru actualitatea, ștergere, mis-livrarea sau incapacitatea de a stoca orice notificare ale utilizatorului sau setările personalizate.

Puteți imprima și să păstra o copie a acestor termeni. Ei reprezinta un acord juridic între noi și poate fi modificat numai cu acordul nostru. Noi putem schimba acești Termeni la discreția noastră prin modificarea lor pe Site. Versiunea curentă a acestor termeni se vor aplica ori de câte ori folosiți acest site.

2. Definiții
 • Utilizator - orice persoana fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină, care acceseaza Website-ul fiind interesată de datele, informațiile, Anunțurile și/sau Serviciile Compari Imobiliare, precum și orice persoană fizică (inclusiv persoana fizică autorizată) și/sau persoană juridică care achiziționează Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.
 • Furnizor sau Compari Imobiliare - societatea SC Compari Imobiliare Online S.R.L., persoana juridică română, cu sediul în Cluj-Napoca, Strada Eugen Lovinescu 22, Corp C2, Ap.1, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj-Napoca sub nr J12/3403/2015, CUI 35212669, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .
 • Anunț - ofertă publică lansată de un Utilizator cu scopul de a fi publicată de către Compari Imobiliare prin intermediul Website-ului cu privire la vănzarea sau închirierea unui imobil.
 • Imobil – properietate imobiliară care poate fi comercializată conform legii și care nu încalcă limitele impuse prin acești Termeni și Condiții.
 • Anunț plătit sau Promovat sau Top Listing sau Speed Sale - anunț care poate fi publicat de Utilizatori pe Website doar prin plata unei taxe către Furnizor.
 • Anunț gratuit - anunț care poate fi publicat de Utilizatori pe Website fără perceperea niciunei taxe de către Furnizor.
3. Proprietate intelectuală

a. Recunoașteți și sunteți de acord că Serviciul și orice software folosit in legatura cu Serviciul ("Software") conțin informații confidențiale și de proprietate care sunt protejate prin drepturile de proprietate intelectuala si alte legi. Recunoașteți în continuare și sunteti de acord ca orice conținut din reclamele sponsorului sau informația prezentată prin intermediul Serviciului sau agențiilor de publicitate sunt protejate prin drepturi de autor, mărci comerciale, mărci de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate și legi. Cu excepția celor autorizate în mod expres de către COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL, sunteți de acord să nu modificați, închiriați, împrumutați, vindeți, distribui sau crea lucrări derivate pe baza Serviciului sau a Software-lui, în totalitate sau în parte.

b. Fără a se limita la clauza 2.a), compariimobiliare.ro si logo-ul este marca noastră inregistrată. Nu aveți dreptul să utilizați sau să il copiați fără acordul nostru scris prealabil.

c. Serviciul poate furniza, sau terte părti pot furniza, link-uri către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri și resurse, sunteți de acord că COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri sau resurse externe, si nu garantează si nu este responsabil sau raspunzător pentru orice conținut, publicitate, produse, sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteți si sunteți de acord ca COMPARI IMOBILIARE ONLINE SRL nu va fi responsabilă sau răspunzătoare, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de sau in legatură cu folosirea sau increderea in orice astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul orice astfel de site-uri sau resurse.

Detaliile cu privire la proprietățile disponibile pe acest site sunt furnizate nouă de către agenții imobiliare și alte terțe părți pentru doar pentru a va informa pe dumneavoastră. Noi nu putem verifica aceste detalii și, prin urmare, nu putem face nici o garanție cu privire la acuratețea sau integralitatea lor. Dacă vă bazați pe aceste detalii, faceți acest lucru pe propriul risc.

4. Obligațiile și conduita dumneavoastră

Sunteți de acord că sunteți singurul responsabil că sistemul de computer a dumneavoastra îndeplinește toate specificațiile tehnice relevante necesare pentru a utiliza acest site si ca sistemul de computer este compatibil cu acest site.

Nu trebuie să abuzati de sistemul nostru sau de acest site. În special, nu trebuie să incercati sa accesați site-ul fraudulos, prin eludarea sistemelor de securitate sau în alt mod prin care poate fi perturbată funcționarea sistemului nostru si a acestui site, sau incercarea de a realiza oricare din cele de mai sus.

Nu aveți voie să utilizați sau să încercați să utilizați orice program automat (inclusiv, fără limitare, orice spider sau alt crawler web) pentru a accesa sistemul nostru sau acest site, sau pentru a căuta, afișa sau de a obține link-uri la orice parte a acestui site, altele decât pagina de acasă la www.compariimobiliare.ro, cu excepția cazului unui program automat care se identifică în mod unic în domeniul User Agent și este în deplină conformitate cu Protocolul de excludere a roboților (un "program permis"). Orice astfel de utilizare sau încercarea de utilizare a unui program automat (altele decât un program permis) va fi un abuz a sistemului nostru si a acestui site. Obținerea accesului la orice parte a sistemului nostru sau a acestui Site, prin intermediul oricăror astfel de programe automate (altele decât un program permis) este strict neautorizată.

Utilizarea de informații obținute de la serviciul Compari Imobiliare, (în special media prețurlor), în orice și toate formatele sale originale disponibile (HTML, XML sau JSON prin intermediul API-ul nostru, RSS, KML, FBML, etc.) trebuie să se lege înapoi la URL-ul original în domeniul, citându-l pe autor și sursa de date ca fiind a lui compariimobiliare.ro.

5. Blocarea accesului la site

Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul la acest Site, în mod permanent sau temporar, la discreția noastră. Orice astfel de utilizatori vor fi notificați și nu trebuie apoi sa încercați să utilizați acest site sub orice alt nume sau prin orice alt utilizator.

6. Garantarea

a. În timp ce ne străduim sa asiguram că orice material disponibil pentru descărcare de pe acest site nu este contaminat în nici un fel, nu garantăm că aceste materiale vor fi liber de infecții, virusi si / sau cod similar.

b. Datorită naturii de software și internet, nu garantăm că accesul la, sau rularea acestui site va fi neîntreruptă sau fără erori. Noi nu vom fi raspunzatori dacă nu putem procesa detaliile tale din cauza unor circumstanțe dincolo de controlul nostru rezonabil.

c. Informațiile furnizate pe acest site sunt de interes general și nu constituie recomandări specifice. În timp ce ne străduim pentru a ne asigura că informațiile de pe site sunt corecte, complete și la zi nu vom face nici o garanție că acesta este cazul.

d. Nu facem nici o garanție că Site-ul sau informațiile disponibile pe Site respectă, alte legi decât cele din Romania.

7. Răspundere

a. Nu vom fi raspunzatori pentru orice defecțiuni cauzate de software, erori ale internetului sau orice alte circumstanțe dincolo de controlul nostru rezonabil.

b. S-ar putea pune în aplicare sisteme pentru a împiedica programele automate utilizate pentru a obține accesul neautorizat la sistemul nostru si a acestui site. Nu aveti voie să folositi programe automate pentru astfel de scopuri și orice astfel de utilizare sau încercarea de utilizare de catre dumneavoastra a acestor programe automate se face pe propriul risc. Nu vom fi responsabili pentru orice consecința care decurge din sau în legătură cu orice astfel de utilizare sau încercarea de a utiliza programe automate pentru a obține accesul neautorizat la sistemul nostru sau a acestui site.

c. Nu vom accepta nici o responsabilitate pentru orice pierderi suferite ca urmare a utilizării acestui site sau bazarea pe orice informații furnizate pe acest site.

d. Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră pentru:

 • pierderea de profit;

 • pierderea de afaceri;

 • pierderea reputatiei;

 • epuizarea fondului comercial;

 • sau pierderea, deteriorarea sau coruperea datelor.

8. Relațiile cu agenții de publicitate și agenți imobiliari

Intelegerile cu, sau participarea in promotii ale, agențiilor de publicitate și a agențiilor imobiliare găsite pe Site sau prin intermediul Serviciului, inclusiv plată și condiitile de livrare de servicii, si orice alti termeni si conditii, garanții sunt doar între dumneavoastra și acele agenții de publicitate sau agenții imobiliare. Sunteți de acord că COMPARI IMOBILIARE ONLINE S.R.L. nu va fi responsabil sau răspunzător pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, survenite în rezultatul unor relații sau ca urmare a prezenței unor astfel de agenții de publicitate și agenții imobiliare de pe serviciu.

9. Jurisdicție

Legea Romana se aplică acestor termeni si condiții. Sunteți irevocabil de acord că instanțele din Romania vor avea jurisdicție exclusivă de a soluționa orice litigiu care ar putea apărea din, în sau în legătură cu acești termeni și condiții.

10. Notificări

a. Toate notificările vor fi trimise:
către noi prin intermediul formularului on-line sau prin poștă la adresa: COMPARI IMOBILIARE ONLINE S.R.L., str. Eugen Lovinescu, nr. 22, corp C2, ap.1 Cluj-Napoca, jud. Cluj. 
la tine, prin e-mail la adresa de e-mail pe care ni le furnizați prin intermediul secțiunii de contact.

11. Revânzare a serviciilor

Sunteți de acord să nu reproduceți, duplica, copia, vinde, revinde sau exploata pentru orice scop comercial, orice portiune a Serviciului, folosirea Serviciului, sau accesul la servici.

12. Drepturi de autor și agenți Copyright

COMPARI IMOBILIARE ONLINE S.R.L. respectă proprietatea intelectuală a altora, si cere utilizatorilor noștri să facă același lucru. Dacă credeți că oricare dintre drepturile de proprietate intelectuală au fost încălcate în serviciu, vă rugăm raportați problema prin intermediul secțiunii de contact. Redactat în concordanţa cu prevederile Legii dreptului de autor Legea 8/1996.

13. Aspecte Generale
 • Un Anunț va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care să conțină:
  • datele reale de contact ale Utilizatorului;
  • descrierea reală a produsului care face obiectul Anunțului;
  • prețul.
 • Un Anunț NU poate să conțină, fără acordul Furnizorului, în Detalii, Titlu, Nume, Poze, următoarele:
  • numere de telefon
  • link-uri
  • adrese de email
 • Nu este permisă publicarea mai multor anunțuri pentru aceeași proprietate.
 • Prin trimiterea Anunțului spre publicare către Furnizor, Utilizatorul declară că este de acord în totalitate și necondiționat cu prevederile acestor Termeni și Condiții, fiind pe deplin de acord că, în caz de nerespectare a acestora, să fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul își asumă în intregime răspunderea pentru conținutul Anunțului și pentru veridicitatea informațiilor publicate în Anunț și/sau comunicate Furnizorului.
 • Anunțurile acceptate sunt doar cele ce prezintă vânzări sau închirieri imobiliare.
 • Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica sau șterge acele anunțuri ce nu respectă în totalitate acești Termeni și Condiții, cu sau fără notificarea Utilizatorului.
 • Valabilitatea unui Anunț pe site este de 30 de zile pentru Vânzare și de 15 zile pentru Închiriere, cu posibilitatea de prelungire la sfârșitul acestui termen.
 • Serviciile respectă legislația privind protecția consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comerțul electronic și O.G. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
 • Serviciul de "Adaugă anunț" este destinat în totalitate proprietarilor de imobile. Agențiile imobiliare și ansamblurile imobiliare nu au dreptul de a adăuga anunțuri imobiliare folosind acest serviciu decât prin acordul în scris al Furnizorului. În cazul în care Furnizorul constată nereguli în acest sens, Furnizorul își rezervă dreptul de a șterge toate aceste anunțuri fără notificarea în prealabil a utilizatorului.
14. Site-uri externe

COMPARI IMOBILIARE ONLINE S.R.L. nu este responsabil pentru conținutul site-urilor de internet externe.

15. Încălcarea

Vă rugăm să raportați orice încălcare a Termenilor la echipa noastră de asistență pentru clienți prin intermediul sectiunii de contact.