Vizionări online de proprietăți imobiliare

Compariimobiliare.ro aduce vizionările în mediul online. În premieră în România!

Vizionarea fizică, la locație, a imobilului este și va rămâne tot timpul o acțiune recomandată și necesară înainte de a face achiziția unei locuințe, fie că vorbim de cumpărare, fie de închiriere. Dar, asta nu înseamnă că nu te poți folosi de anumite informații, mijloace sau tool-uri care să te ajute să filtrezi cât mai bine ofertele din piață înainte de a trece la vizionări.

Așa cum ne-am obișnuit cu toții, înainte de a suna și programa vizionarea unui imobil, ne uităm atent la detalii: zonă, preț, suprafață, caracteristici, imagini și alte informații care ne ajută să decidem dacă acea proprietate merită sau nu să-i facem o vizită, deplasându-ne fizic la imobil.

Ei bine, de acum ai la dispoziție un nou astfel de 'filtru': Vizionarea Online! De acasă, birou, mașină sau de unde vrei tu. Singur sau cu întreaga familie, de oriunde te-ai afla, prin telefon, tabletă sau laptop.

Cum funcționeză?

Să zicem că ești în căutarea unui apartament de vânzare. Ei bine, intri pe Compariimobiliare.ro, filtrezi din peste 120.000 de oferte și găsești 20 de rezultate, oferte noi și foarte bune, care se potrivesc perfect cerințelor tale. Te uiți apoi peste pozele fiecărui anunț și mai rămâi cu 10 oferte bune de luat în considerare.

Apoi ce faci, te duci să le vezi pe toate? Ai timp? Dar soțul/soția, are timp? Deodată cu tine? Timpul este prețios.

Nu mai bine le vezi întâi online, prin filmare video în direct? De acasă, de pe canapea, sau în drum spre muncă?

Apoi, dintre acele apartamente care au fost într-adevăr pe placul tău, îți planifici timpul pentru a le vedea și fizic, la locație, pentru că ele chiar merită.

Economisești astfel timp, atât al tău cât și al familiei tale. În plus, mai și scapi de câteva drumuri inutile la acele imobile care nu ți-ar fi plăcut nicicum, pentru că, de exemplu, balconul este prea mic și nu ți-ai fi putut da seama doar din poze.

Iată așadar câteva avantaje ale vizionărilor online:

  • Economisești timp. Poți programa și participa la oricâte vizionări online dorești. Fără deplasări și stat în trafic.
  • Participă întreaga familie. Vizionările se fac online, din pagina anunțului. Așa că poate intra oricine, oricând, de pe telefon, tableta sau laptop.
  • Vizionezi în siguranță, fără mască. Poți participa la vizionări de oriunde ai fi. De pe canapeaua confortabilă de acasă, de la birou sau în drum spre casă.

Ești pregătit?

Caută butonul "Solicită Vizionare" în pagina de detalii a anunțului și solicită vizionarea online a imobilului!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies