Servicii dedicate Dezvoltatorilor Imobiliari

Mai mulți clienți de calitate. Mai multe tranzacții încheiate.

+ 2.000 de cumpărători de imobiliare din Cluj în fiecare zi

+ 600.000 Euro în tranzacții intermediate zilnic

Plătești doar la rezultat
Pe clientul interesat strict de oferta ta

Ai acces la VIP Leads
Persoane care caută chiar acum să cumpere un imobil

Ușurează-ți munca, Mărește-ți profitul!

Vezi servicii și costuri:

Pe Compariimobiliare.ro livrăm clienți, nu poziții de promovare!

Nivelul de promovare este determinat de nivelul de interes al dumneavoastră pentru serviciile și platforma Compariimobiliare.ro.

Mai exact, cu cât achiziționați mai mulți clienți, cu atât prioritatea în afișare a anunțurilor dumnevoastră va fi una mai mare. Și bineînțeles, pe măsură ce vizibilitatea lor va crește, veți avea parte de și mai mulți clienți.

Prioritizarea anunțurilor se va aplica pentru toate căutările de pe site, astfel că numărul de anunțuri "promovate" poate fi unul nelimitat, direct proporțional cu nivelul dumneavoastră de interes.

Prioritizăm și promovăm astfel companiile partenere în funcție de interesul și rezultatele lunare ale fiecăreia.

Faceți scroll mai jos pentru mai multe detalii și setări de servicii.

Pentru determinarea nivelul de promovare vom lua în considerare numărul de clienți achiziționați deja în luna curentă, numărul de clienți ce au fost achiziționați în luna anterioară precum și așteptările dumneavoastră (minim și maxim de clienți) pentru întreaga lună curentă.

Clienții pot fi de două tipuri: cei care solicită mai multe informații despre imobil și cei care doresc să vadă imobilul, specificând ziua și ora de preferință pentru vizionare. Prețul acestora poate fi între 1 și 15 euro și este calculat în funcție de calitate, tip și vechime. Opțional se poate opta și pentru afișarea pe site a butonului "SUNĂ" în dreptul fiecărui anunț, pentru acei clienți care doresc să vă sune direct. Prețul unui astfel de client va fi unul fix, de 8,00 euro, la care se aplică discount-ul de continuitate.

Exemple de prețuri estimative aplicate în Cluj:

  • Client apartament de vânzare 2 camere: 10,00 euro
  • Client chirie 2 camere: 1,00 euro
  • Client apel telefonic: 8,00 euro (preț fix)

La aceste prețuri se vor aplica apoi următoarele discount-uri: 20% pentru achiziția automată, discount-ul de continuitate de maxim 20% și cele de cantitate de 5% și 10%.
Cumulate, se poate atinge astfel un discount total de 50%.

Mai mulți clienți, mai multă vizibilitate, mai multe tranzacții.

Preţurile afişate nu conţin TVA.

Așteptările dumneavoastră pentru luna curentă

Care este, estimativ, numărul minim de clienți cu care ați dori să tranzacționați lunar prin Compariimobiliare.ro? Dar numărul maxim? In funcție de așteptările dumneavoastră, vom prioritiza afișarea și promovarea anunțurilor pentru a vă genera lunar un număr optim de clienți.

Mod de achiziție clienți

Puteți cumpăra manual fiecare client în parte analizând înainte oferta de care acesta este interesat, bugetul de care dispune, ce alte oferte similare aveți în portofoliu și alte considerente.

Sau puteți opta pentru achiziția automată a tuturor clienților. Cu achiziția automată ne asigurăm că veți încheia maximul de tranzacții posibile. In plus, veți beneficia și de un discount extra de 20% pentru fiecare client în parte iar numărul de telefon al clientului va fi afișat direct în SMS și email!

Toți acești clienți sunt persoane ce s-au interesat în mod direct de ofertele din portofoliul companiei. Aceștia fie v-au solicitat mai multe informații, fie doresc să vadă imobilul, precizând o zi și o oră preferată. Veți avea număr de telefon pentru fiecare client în parte pentru a-i putea suna.

Pentru a beneficia de achiziția automată bifați căsuța de mai jos și apoi salvați modificările.

Prețuri estimative cu discount-urile actuale aplicate:

  • Client apartament de vânzare 2 camere: 10,00 euro
  • Client chirie 2 camere: 1,00 euro

* 81% dintre agențiile partenere sunt în prezent cu achiziționarea automată a clienților.

Limitări achiziție automată (opțional)

In cadrul achiziției automate de clienți puteți seta un buget maxim lunar care să nu fie depășit. Când acest buget va fi atins, achiziționarea automată a clienților va fi oprită.

Euro

Tot în cadrul achiziției automate de clienți puteți seta și un preț maxim de achiziție. Prețul unui client este stabilit în funcție de calitate, tip și vechime. Acesta poate fi între 1 și 15 euro. Vor fi achiziționați automat doar acei clienți al cărui cost nu depășește prețul maxim setat de dumneavoastră. Clienții al cărui cost este mai mare, ii veți putea cumpăra manual.

Euro

Butonul "SUNĂ" (opțional)

Clienții sunt de două tipuri: cei care solicită mai multe informații despre imobil și cei care doresc să vadă imobilul, specificând ziua și ora de preferință pentru vizionare. Dacă doriți în schimb ca potențialii clienți să vă poată și suna direct, atunci putem afișa pe site și butonul "SUNĂ" în dreptul fiecărui anunț.

Pentru afișarea butonului "SUNĂ" îți vom aloca un numar de telefon special la care vor suna clienții și de pe care îi vom redirecționa automat către un număr de telefon al companiei. Prețul unui astfel de client este de 8,00 și se va achita conform raportului primit la final de lună. Pentru serviciul de redirecționare apeluri se va plăti o taxă inițială de instalare de 20 de euro iar apoi o taxă lunară de 15 euro.

Numărul de telefon afișat pe site folosit pentru redirecționarea apelurilor.
Numărul de telefon al companiei către care se redirecționează apelurile clienților.

Notificări

La achiziția unui nou client vă putem nofitica printr-un email, atât pe manager cât și pe agentul asignat acelui client.

VIP Leads

Prin acest serviciu îți punem la dispoziție o listă de contacte ale persoanelor interesate în acest moment de achiziționarea unui imobil din orasul tău.

Ai o proprietate foarte bună în portofoliul tău și vrei să închei cât mai repede tranzacția? Prin VIP Leads te anunțăm în timp real când cineva caută o proprietate ca cea din portofoliul tău.

Mai multe detalii aici.

Banner - Reclamă Publicitară

Promovează-ți afacerea pe unul dintre cele mai accesate site-uri de imobiliare din țară, vizitat zilnic de peste 15.000 de persoane.

Reclama ta va fi afișată pe Compariimobiliare.ro în pagina de anunțuri din județul Cluj.

Mai multe detalii aici.

Poți activa chiar acum reclama ta pentru doar 100 Euro pe lună.

* se poate dezactiva oricând și se plătesc doar zilele în care serviciul a fost activ

Preţurile afişate nu conţin TVA.

Discount-ul de continuitate. Pentru fiecare lună consecutivă în care beneficiați de serviciile noastre veți primi un procent în plus adăugat la discount-ul de continuitate actual. Acest discount poate ajunge la maxim 20% și se resetează automat la zero atunci când continuitatea este întreruptă. Discount-ul de continuitate se aplică atât la achiziționarea clienților cât și la serviciile extra.

Discount-ul de achiziționare automată a clienților. Dacă optați pentru achiziția automată a clienților, veți beneficia de un discount extra de 20% la fiecare client în parte.

Discount-ul de promptitudine. Dacă sunați clientul în primele 30 de minute de la solicitare, șansele de a tranzacționa cu el cresc considerabil. Iar costul de achiziție în acest caz va fi mai mic cu 10%. Se acord doar la achiziția manuală a clienților.

Discount-ul de cantitate 50. Dacă achiziționați minim 50 de clienți în luna curentă, prețul următorilor clienți din luna curentă va fi cu 5% mai mic.

Discount-ul de cantitate 100. Dacă achiziționați minim 100 de clienți în luna curentă, prețul următorilor clienți din luna curentă va fi cu 10% mai mic.

Se poate atinge astfel un discount total de 50%.

Dorești o ofertă personalizată sau ai întrebări?

Sfătuiește-te cu consultantul nostru:

Adaugă anunțuri gratuit și convinge-te singur!
START PROMOVARE
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies