COMPARIIMOBILIARE.RO
De peste 10 ani alături de agențiile imobiliare din România!

Servicii dedicate Agențiilor Imobiliare

CLIENȚI - SNAP - SMS-PROMO - TRANZACȚII

Te vei bucura de un număr mare de clienți
și te vom ține la curent cu noile oferte din piață.

Uite concret cum te vom ajuta să faci asta:

 • Publicarea automată a anunțurilor tale

  Preluăm automat, în timp real, fără niciun efort din partea ta, toate ofertele imobiliare de pe site-ul agenției tale. Sau le poți publica manual.
  In plus, îți promovăm gratuit anunțurile pentru ca acestea să apară printre primele pe site indiferent de tipul căutării. Suportăm noi integral toate costurile de promovare.

 • Mai mulți clienți

  De îndată ce anunțurile agenției apar pe site-ul Compariimobiliare.ro, ele vor fi văzute zilnic de mii de oameni interesați de oferte imobiliare, generându-ți astfel cereri de vizionare pentru proprietățile tale.
  Cât despre costuri, vei avea cel eficient cost posibil. Și asta pentru că vei plăti doar pentru clienții interesați strict de ofertele tale și identificați cu număr unic de telefon. Fără poziții, sloturi sau abonamente de promovare!

 • Mai multe proprietăți în portofoliu

  Prin serviciul nostru SNAP te notificăm de îndata ce un proprietar dorește să vândă sau să închirieze un imobil. Iți oferim toate informațiile necesare, inclusiv numărul de telefon al proprietarului. Te ajutăm astfel să-ți mărești zilnic portofoliul de oferte.

  Vezi demo SNAP →

  Iar prin serviciul SMS Promo, recomandăm serviciile agenției tuturor proprietarilor de imobile din orașul tău. În Exclusivitate.

  Vezi SMS Promo →
 • Primești cereri de foarte bună calitate

  Vei primi email și SMS direct pe telefonul tău cu întrebări și cereri de vizionare de la clienții interesați de ofertele tale. Toate cu numărul de telefon al clientului! Toți acești clienți îi vei putea apoi gestiona într-un sistem foarte bine pus la punct.

  Vezi detalii →
 • Găsesti clientul potrivit pentru ofertele tale

  Ai o proprietate foarte bună în portofoliul tău și vrei să închei cât mai repede tranzacția? Prin serviciul de VIP Leads te anunțăm în timp real când cineva caută o proprietate ca cea din portofoliul tău și-l vei putea suna pentru a-i prezenta oferta ta.

  Vezi detalii →

Ușurează-ți munca, Mărește-ți profitul!

Vezi servicii și costuri:

Pe Compariimobiliare.ro livrăm clienți, nu poziții de promovare!

Nivelul de promovare este determinat de nivelul de interes al dumneavoastră pentru serviciile și platforma Compariimobiliare.ro.

Mai exact, cu cât achiziționați mai mulți clienți, cu atât prioritatea în afișare a anunțurilor dumneavoastră va fi una mai mare. Și bineînțeles, pe măsură ce vizibilitatea lor va crește, veți avea parte de și mai mulți clienți.

Prioritizarea anunțurilor se va aplica pentru toate căutările de pe site, astfel că numărul de anunțuri "promovate" poate fi unul nelimitat, direct proporțional cu nivelul dumneavoastră de interes.

Prioritizăm și promovăm astfel companiile partenere în funcție de interesul și rezultatele lunare ale fiecăreia.

Faceți scroll mai jos pentru mai multe detalii și setări de servicii.

Pentru determinarea nivelul de promovare vom lua în considerare numărul de clienți achiziționați deja în luna curentă, numărul de clienți ce au fost achiziționați în luna anterioară precum și așteptările dumneavoastră (minim și maxim de clienți) pentru întreaga lună curentă.

Clienții pot fi de două tipuri: cei care solicită mai multe informații despre imobil și cei care doresc să vadă imobilul, specificând ziua și ora de preferință pentru vizionare. Prețul acestora poate fi între 1 și 15 euro și este calculat în funcție de calitate, tip și vechime. Opțional se poate opta și pentru afișarea pe site a butonului "SUNĂ" în dreptul fiecărui anunț, pentru acei clienți care doresc să vă sune direct. Prețul unui astfel de client va fi unul fix, de 12,00 euro, la care se aplică discount-ul de continuitate. Prețurile diferă în funcție de județ.

Exemple de prețuri estimative aplicate în Ilfov:

 • Client apartament de vânzare 2 camere: 15,00 euro
 • Client chirie 2 camere: 1,00 euro
 • Client apel telefonic: 12,00 euro (preț fix)

* prețurile diferă în funcție de județ.

La aceste prețuri se vor aplica apoi următoarele discount-uri: 20% pentru achiziția automată, discount-ul de continuitate de maxim 20% și cele de cantitate de 5% și 10%.
Cumulate, se poate atinge astfel un discount total de 50%.

Mai mulți clienți, mai multă vizibilitate, mai multe tranzacții.

Preţurile afişate nu conţin TVA.

Așteptările dumneavoastră pentru luna curentă

Care este, estimativ, numărul minim de clienți cu care ați dori să tranzacționați lunar prin Compariimobiliare.ro? Dar numărul maxim? In funcție de așteptările dumneavoastră, vom prioritiza afișarea și promovarea anunțurilor pentru a vă genera lunar un număr optim de clienți.

* această setare influențează nivelul actual de promovare.

Mod de achiziție clienți

Puteți cumpăra manual fiecare client în parte analizând înainte oferta de care acesta este interesat, bugetul de care dispune, ce alte oferte similare aveți în portofoliu și alte considerente.

Sau puteți opta pentru achiziția automată a tuturor clienților. Cu achiziția automată ne asigurăm că veți încheia maximul de tranzacții posibile. In plus, veți beneficia și de un discount extra de 20% pentru fiecare client în parte iar numărul de telefon al clientului va fi afișat direct în SMS și email!

Toți acești clienți sunt persoane ce s-au interesat în mod direct de ofertele din portofoliul companiei. Aceștia fie v-au solicitat mai multe informații, fie doresc să vadă imobilul, precizând o zi și o oră preferată. Veți avea număr de telefon pentru fiecare client în parte pentru a-i putea suna.

Pentru a beneficia de achiziția automată bifați căsuța de mai jos și apoi salvați modificările.

Prețuri estimative cu discount-urile actuale aplicate în Ilfov:

 • Client apartament de vânzare 2 camere: 15,00 euro
 • Client chirie 2 camere: 1,00 euro

* numărul de telefon al clientului va fi afișat direct în SMS și în email
* această setare vă mărește automat nivelul de promovare, fără costuri suplimentare.
* 97% dintre agențiile partenere au optat pentru achiziția automată de clienților.

Limitări achiziție automată (opțional)

In cadrul achiziției automate de clienți puteți seta un buget maxim lunar care să nu fie depășit. Când acest buget va fi atins, achiziționarea automată a clienților va fi oprită.

Euro

* această setare influențează nivelul actual de promovare.

Tot în cadrul achiziției automate de clienți puteți seta și un preț maxim de achiziție. Prețul unui client este stabilit în funcție de calitate, tip și vechime. Acesta poate fi între 1 și 15 euro. Vor fi achiziționați automat doar acei clienți al cărui cost nu depășește prețul maxim setat de dumneavoastră. Clienții al cărui cost este mai mare, ii veți putea cumpăra manual.

Euro

* această setare influențează nivelul actual de promovare.

Butonul "SUNĂ" (opțional)

Clienții sunt de două tipuri: cei care solicită mai multe informații despre imobil și cei care doresc să vadă imobilul, specificând ziua și ora de preferință pentru vizionare. Dacă doriți în schimb ca potențialii clienți să vă poată și suna direct, atunci putem afișa pe site și butonul "SUNĂ" în dreptul fiecărui anunț.

Pentru afișarea butonului "SUNĂ" îți vom aloca un numar de telefon special la care vor suna clienții și de pe care îi vom redirecționa automat către un număr de telefon al companiei. Prețul unui astfel de client este de 12,00 (diferă în funcție de județ) și se va achita conform raportului primit la final de lună. Pentru serviciul de redirecționare apeluri se va plăti o taxă inițială de instalare de 20 de euro iar apoi o taxă lunară de 15 euro.

*momentan acest serviciu este indisponibil.
Numărul de telefon afișat pe site folosit pentru redirecționarea apelurilor.
Numărul de telefon al companiei către care se redirecționează apelurile clienților.

Notificări

La achiziția unui nou client vă putem nofitica printr-un email, atât pe manager cât și pe agentul asignat acelui client.

Limitare vechime anunțuri (opțional)

Actualizarea și preluarea anunțurilor noi se face zilnic, în fiecare noapte, direct de pe site-ul agentiei. Se preiau toate anunțurile disponibile pe site. Dacă în schimb doriți să afișăm pe Compariimobiliare.ro doar anunțurile mai noi, care să nu fie mai vechi de un anumit număr de zile, completați acest număr de zile în căsuța de mai jos.

(se aplică doar pentru anunțurile preluat automat direct de pe site-ul agenției)

zile
zile

Filtrare anunțuri (opțional)

Nu doriți să afișăm pe Compariimobiliare.ro o anumită categorie de anunțuri? Debifați categoria respectivă de anunțuri și acestea nu vor mai fi afișate pe site. Pentru a afișa în schimb toate anunțurile agenției asigurați-vă că toate categoriile de mai jos sunt bifate.

(se aplică doar pentru anunțurile preluat automat direct de pe site-ul agenției)

Preluarea anunțurilor în timp real (opțional)

Dacă doriți ca anunțurile noi să fie preluate în timp real de pe site (în cca. 30 de minute de la apariție), atunci vă rugăm să bifați căsuța de mai jos. Costul acestui serviciu este de 25 de euro pe lună.

SNAP - Serviciul de Notificare Anunțuri Proprietari

SNAP este o bază de date cu anunțuri de la proprietari. Te notificăm de îndată ce un proprietar dorește să vândă sau să închirieze un imobil. Iți oferim toate informațiile necesare, inclusiv numărul de telefon al proprietarului.

Mai multe detalii și demo aici.

Poți activa chiar acum accesul la SNAP pentru doar 50 pe lună. Bifează căsuța de mai jos și salvează modificările.

* se poate dezactiva oricând și se plătesc doar zilele în care serviciul a fost activ

* cost extra de 5 Euro / lună pentru fiecare Cont de Acces cu acces la SNAP

SMS Promo - Promovare către Proprietari

Acest serviciu vă va ajuta să încheiați mai multe colaborări cu proprietarii de locuințe, cu efort minim din partea dumneavoastră, căci veți fi sunat direct de către proprietari.

Trimitem astfel mesaje tuturor proprietarilor din orașul dumneavoastră prin care recomandăm serviciile agenției. Fiecare proprietar va primi câte 4 mesaje la interval de câteva zile distanță.

Dacă sunteți în căutarea unui mod eficient de a vă crește rapid portofoliul de oferte, atunci serviciul SMS Promo este perfect pentru agenția dumneavoastră.

Acest serviciu este oferit unui număr limitat de agenții din orașul dumneavoastră, sau în exclusivitate unei singure agenții.

Pentru activare sună la 0770185373.

VIP Leads

Prin acest serviciu îți punem la dispoziție o listă de contacte ale persoanelor interesate în acest moment de achiziționarea unui imobil din orasul tău.

Ai o proprietate foarte bună în portofoliul tău și vrei să închei cât mai repede tranzacția? Prin VIP Leads te anunțăm în timp real când cineva caută o proprietate ca cea din portofoliul tău.

Mai multe detalii aici.

Banner - Reclamă Publicitară

Promovează-ți afacerea pe unul dintre cele mai accesate site-uri de imobiliare din țară, vizitat zilnic de peste 15.000 de persoane.

Reclama ta va fi afișată pe Compariimobiliare.ro în pagina de anunțuri din județul Ilfov.

Mai multe detalii aici.

Poți activa chiar acum reclama ta pentru doar 100 pe lună.

* se poate dezactiva oricând și se plătesc doar zilele în care serviciul a fost activ

Preţurile afişate nu conţin TVA.

Discount-ul de continuitate. Pentru fiecare lună consecutivă în care beneficiați de serviciile noastre veți primi un procent în plus adăugat la discount-ul de continuitate actual. Acest discount poate ajunge la maxim 20% și se resetează automat la zero atunci când continuitatea este întreruptă. Discount-ul de continuitate se aplică atât la achiziționarea clienților cât și la serviciile extra.

Discount-ul de achiziționare automată a clienților. Dacă optați pentru achiziția automată a clienților, veți beneficia de un discount extra de 20% la fiecare client în parte.

Discount-ul de promptitudine. Dacă sunați clientul în primele 30 de minute de la solicitare, șansele de a tranzacționa cu el cresc considerabil. Iar costul de achiziție în acest caz va fi mai mic cu 10%. Se acord doar la achiziția manuală a clienților.

Discount-ul de cantitate 50. Dacă achiziționați minim 50 de clienți în luna curentă, prețul următorilor clienți din luna curentă va fi cu 5% mai mic.

Discount-ul de cantitate 100. Dacă achiziționați minim 100 de clienți în luna curentă, prețul următorilor clienți din luna curentă va fi cu 10% mai mic.

Se poate atinge astfel un discount total de 50%.

Doriți o ofertă personalizată sau aveți întrebări?

Vă stăm la dispoziție

(vă vom suna pe acest număr)
 • Consultant vânzări
 • Consultant vânzări

  Telefon: 0770 185 373

  Preluăm anunțurile automat, fără feed, API sau alte mijloace ce necesită costuri sau modificări ale site-ul dvs.

  COMPARIIMOBILIARE.RO
  De peste 10 ani pe piața imobiliară din România!

 • Consultant vanzari

Agenții partenere din Bucuresti

 • TOP Gold

 • TOP Gold

 • Silver

 • Silver

 • Silver

 • Silver

 • Silver

 • Silver

 • Silver

 • Silver

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies