Ține vizionări online pe Compariimobiliare.ro

Compariimobiliare.ro aduce vizionările în mediul online. În premieră în România!

Vizionarea fizică, la locație, a imobilului este și va rămâne tot timpul o acțiune recomandată și necesară înainte de a face achiziția unei locuințe. Toți cumpărătorii gândesc așa, iar cei cu adevarat interesați vor dori să vadă imobilul și la fața locului. Însă, asta nu înseamnă că toți cei care vor veni în vizită îți vor face și o ofertă de preț. Unii se vor plânge, de exemplu, de bucătărie că este pe stânga și ei preferă bucătăria să fie pe dreapta, alții poate de balcon că este prea îngust. Pot fi tot felul de motive, detalii care poate nu se observau atât de bine doar din pozele anunțului, dar care s-ar fi putut foarte ușor remarca într-o vizionare online, în care tu te plimbi cu telefonul prin casă și filmezi, iar clientul este prezent la filmare și poate comunica cu tine în direct în timpul filmării.

Cum funcționeză?

In primul rând îți adaugi anunțul pe Compariimobiliare.ro. Odată anunțul adăugat, vei putea apoi fie programa o Vizionare Online, fie realiza pe loc filmarea video. Filmarea odată facută, ea va rămâne salvată în pagina de detalii a anunțului și va putea fi vizualizată de toate persoanele ce vor intra pe anunțul tău.

Pasul 1. Programează o vizionare online

Anunțurile ce au o vizionare online programată beneficiază de promovare gratuită. Astfel ne asigurăm că la vizionarea ta online vor participa cât mai multe persoane, clienți interesați. Prin urmare, vei face o singură vizionare online pentru mai mulți clienți în același timp.

Pasul 2. Start vizionare online

A venit timpul să începi vizionarea online. Pregătește-ți telefonul mobil și intră în pagina de detalii a anunțului tău. Asigură-te că ești logat în contul tău, doar așa vei putea face filmarea. Înainte de a da START asigură-te că ai și o conexiune bună la internet, de preferat 4G sau WIFI. Vei face astfel un video clar și de calitate care va putea fi urmărit în direct, cu ușurință, de toți participanții (o conexiune 3G sau mai slabă poate înrăutăți calitatea video-ului). Poți face chiar și un test înainte pentru a te asigura că totul este OK. Dacă întâmpini totuși probleme cu filmarea, dă un refresh la pagină și încearcă din nou. Sau intră de pe un alt browser sau chiar cu un alt telefon.

Pasul 3. Filmarea a început

Filmarea a început. Participanții sunt în direct cu tine, văd tot ce filmezi tu și te pot auzi. Nu uita că filmarea aceasta va rămâne salvată în pagina anunțului. De început, spune câteva caracteristici despre imobil, suprafață, număr de camere, zonă, etc. Poți ca în timp ce vorbești să te plimbi prin imobil pentru a le arăta încăperile. Ține telefonul "culcat" pe modul wide/landscape pentru o experiență video mai bună, evită mișcările bruște și încearcă să te miști încet pentru ca participanții să aibă timp să observe în detaliu cele filmate de tine.

Pasul 4. Filmarea s-a încheiat.

Ai filmat tot ce era de filmat în imobil. Ai fost atent la comentariile participanților și ai răspuns la toate întrebările lor. Vizionarea online s-a încheiat dar filmarea va rămâne salvată în pagina de detalii a anunțului și va putea fi vizualizată de către toate persoanele interesate de oferta ta. Iți recomandăm să faci și un share pe Facebook, Twitter, LinkedIn sau WhatsApp pentru a-ți atrage cât mai mulți clienti.

Iată așadar câteva avantaje ale vizionărilor online:

  • Simplu și la îndemână. Te-ai săturat de vizionări până seara târziu? Acum le poți ține online când dorești tu. Direct cu telefonul, direct din browser. Filmarea rămâne salvată.
  • Economisești timp și energie. Programând o vizionare online, noi ne asigurăm că toate persoanele interesate vor participa. Așa că vei face o singură vizionare pentru toți clienții interesați.
  • In siguranță, fără mască. Este online, pe internet, așă că nu tebuie să rogi pe nimeni să se descalțe și nici să-și pună masca :)
  • Promovare gratuită. Ai o vizionare online programată? Atunci îți promovăm anunțul gratuit!

Ești pregătit?

Adaugă-ți anunțul pe Compariimobiliare.ro și programează-ți următoarea vizionare online! Gratuit, fără costuri, fără obligații, la îndemâna tuturor!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies