Cum poți vinde imobilul prin Licitație Online

Compariimobiliare.ro aduce tranzacțiile imobiliare în mediul online

Ținând cont că tot mai mulți cumpărători caută proprietăți imobiliare pe internet, combinăm perfect un mediu competitiv de licitație online cu o campanie de exprimare a interesului pentru a vă ajuta să vă vindeți proprietatea. Un serviciu unic în România lansat în anul 2018 de Compariimobiliare.ro, un marketplace online cu o experiență vastă în tranzacții imobiliare.

Dacă vă gândiți să vă vindeți casa, apartamentul sau terenul, cumpărătorul ideal este acolo undeva. Trucul este să vă dați seama cum gândește.

Astăzi puteți să pariați că viitorul cumpărător ideal pentru imobilul dumneavoastră va începe căutarea proprietății online - de fapt, știm că 95% dintre vânătorii de imobile încep să caute noua lor locuință pe internet.

Cum funcționeză?

Aducem natura competitivă a unei licitații clasice într-un cadru online. La fel ca o licitație tradițională, cumpărătorii plasează oferte concurente în timpul perioadei de licitație. Pentru a aduce încredere în proces, au o vizibilitate completă a tuturor ofertelor concurente. În cazul în care oferta lor este depășită, pot plasa o altă ofertă în orice moment, de oriunde, prin apăsarea unui buton. O modalitate total transparentă și sigură pentru cumpărătorii motivați să vă achiziționeze proprietatea.

Care sunt beneficiile aduse de vânzarea imobilului prin licitație online pe Compariimobiliare.ro?

Mai mulți cumpărători = Preț de vânzare mai mare

Ajungeți la o audiență largă a potențialilor cumpărători care concurează pentru proprietatea dvs. Numărul crescut al cumpărătorilor aduce cel mai bun rezultat al vânzărilor.

Cumpărători Calificați

Avem procese puternice de calificare pentru a ne asigura că numai cumpărătorii legitimi pot plasa oferte. Dețineți controlul final pentru gestionarea cumpărătorilor și ofertele lor.

Rămâi la curent

Te notificăm pe email și telefon pentru fiecare ofertă primită. Astfel puteți verifica în orice moment modul în care proprietatea dvs. avansează și obțineți un adevărat simț al pieței în care se află.

Reduci incertitudinea de vânzare

Compariimobiliare.ro diversifică modalitatea de tranzacționare a cumpărătorului pentru a vă oferi cea mai bună șansă de a realiza vânzarea, indiferent de condițiile de piață și obiceiurile acestuia.

PAȘII DE URMAT

1
Publică anunțul spre licitație

Adaugă simplu și rapid, în mai puțin de 5 minute, oferta ta de vânzare folosind formularul "Adauga Anunt". De îndată ce proprietatea a fost verificată cu succes, licitația pornește automat.

Informații imobil

Pentru a strânge cât mai multe oferte de la potențiali cumpărători, este foarte important ca anunțul tău să conțină cât mai multe detalii și poze de bună calitate. Nu te grăbi în acest proces deoarece este unul foarte important și de el depinde cât de repede și de bine îți vei vinde imobilul.

Număr de carte funciară a imobilului

Toate proprietățile scoase la licitație pe Compariimobiliare.ro sunt verificate manual înainte de începerea licitației. Pentru asta avem nevoie de numărul cadastral și numărul de carte funciară din Cartea Funciară (CF) sau din contractul de proprietate al imobilului pentru a verifica dacă ești proprietarul de drept al acestuia.

2
Monitorizează ofertele de preț

Pe întrega perioada a licitației vei primi oferte de preț de la diverși cumpărători. Vei putea oricând accepta una dintre oferte. Te notificăm pe email și pe telefon imediat ce primești o ofertă nouă. Te poți oricând loga în contul tău pentru a gestiona toate ofertele primite.

3
Acceptă oferta

Ai obținut prețul dorit? Felicitări, poți accepta oferta print-un singur click! În acest moment licitația se oprește. În maxim 24 de ore vom verifica și valida cumpărătorul. Dacă se dovedește a fi unul eligibil, cu intenții serioase de cumpărare, te punem în legătură cu el pentru a putea încheia tranzacția. În caz contrar, te notificăm și repornim licitația.

4
Semnează contractul de intermediere

Înainte de te pune în contact cu cumpărătorul, va trebui să semnezi un contract de intermediere tranzacție imobiliară între tine și Compariimobiliare.ro. Conform contractului, la finalizarea tranzacției vei plăti un comision de intermediere în valoare de 1% din oferta acceptată.

5
Întâlnește-te cu cumpărătorul și finalizează tranzacția

Îți punem la dispoziție datele de contact ale cumpărătorului. Astfel, îl poți suna și programa vizionarea imobilului în cel mai scurt timp posibil.

Finalizarea tranzacției

Odată ce cumpărătorul a vizionat imobilul și ați bătut palma, tot ce mai rămâne este să semnați actele de vânzare a imobilului și să încasezi banii!

Tranzacția a eșuat

Din diverse motive, ale tale sau ale cumpărătorului, în urma vizionării imobilului de către cumpărător, nu v-ați înteles cu acesta iar tranzacția a eșuat. Stai fără griji! Vom reporni licitația online iar tu vei primi noi oferte de preț de la alți cumpărători.

Tu cât mai aștepți până să vinzi?

Dacă stai cu proprietatea la vânzare deja de câteva luni și nu ai reușit s-o vinzi, sau dorești să-ți vinzi imobilul cât mai repede și la cel mai bun preț posibil, sau dacă pur și simplu vrei să testezi piața, să vezi ce preț ai putea obține pentru imobilul tău, atunci scoate-l la licitație online pe Compariimobiliare.ro! Vei fi surprins de rezultate!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies