Cu puţină imaginaţie şi o pereche de mâini harnice, pe perioada sezonului cald, balconul apartmanetului tău se poate transforma într-o terasă cochetă, numai bună pentru a servi cafeaua de dimineaţă sau pentru o şuetă cu vin, la ceas de seară, alături de cei mai apropiaţi prieteni.

Portalul imobiliar compariimobiliare.ro propune 5 IDEI de originale şi practice de amenajare a balconului. La preţ de chilipir. 

1.     Câţiva europaleţi (15-25 lei/bucata) se pot transforma în fotolii comode dacă le sunt ataşate perinuţe colorate (> 50 lei). Ba e loc şi de o măsuţă de cafea, iar în acest caz se poate opta pentru un “blat” de stilcă. Mai e nevoie de un preş ţesut de la bunici (>50 lei), reviste şi multe ghivece cu flori (>10 lei). Un ultim detaliu: luminiţe pentru o atmosferă intimiă de seară (>20 lei). Suplimentar, se pot amenaja câteva rafturi punând câteva lădiţe de lemn una peste alta (>10 lei/bucata).

2.      Dacă aveţi un balcon ceva mai lat, puteţi înlocui un fotoliu din scenariu de mai sus cu un hamac şi pătură (>50 lei + > 25 lei), iar măsuţa cu una rotundă de metal (>100 lei)

3.      Hamacul pare incomod, iar bugetul îţi permite ceva mai mult? Ce zici de un leagăn suspendat? (>500 lei)

4.      În cealaltă extremă? La un balcon cu spaţiu extrem de limitat se preteză 1-2 scaune colorate (>100 lei), iar măsuţa poate fi ataştă de balustradă (>50 lei)

5.      Balcon închis? Perfect pentru un birou de freelancer, bibliotecă pentru un cititor, atelier pentru un artist în căutare de inspiraţie sau un mini spaţiu de joacă pentru cel mic. Bugetul, în acest caz, depinde doar de voi.

 

 

Oferta apartamentelor de vânzare din Cluj-Napoca o găsești pe compariimobiliare.ro