Experţii liderului în imobiliare online, portalul Comapriimobiliare.ro, te ajută să îţi cunoşti clienţii şi, în funcţie de nevoile lor, să le oferi cea mai bună ofertă.

Clientul ştie ce-şi doreşte şi are stabilit bugetul de investiţii. Este cea mai fericită situaţie. Extrage din portofoliul tău de oferte proprietăţile care corespund dorinţelor sale şi trimite-i o lista pe e-mail. Asigură-te că fiecare anunţ are descrieri cât mai amănunţite privind dotările şi facilităţile, şi fotografii de calitate. I-aţi libertatea de a-i semnala cele mai bune oferte, dar folosind argumente valide. Lasă-i puţin timp pentru a le viziona online şi apoi contactează-l telefonic pentru a stabili o vizită la faţa locului cât mai repede cu puţină. De ce? Explică-i, spre exemplu, că în perioada acordării creditelor “Prima Casă”, a sosirii studenţilor în oraş sau în cazul ansamblurilor rezidenţiale centrale, se înregistrează sute de tranzacţii zilnic şi ar putea rămâne fără locuinţa pe care a pus ochii.

Clientul nu ştie exact ce-şi doreşte şi nici bugetul nu a fost stabilit. Sparge tu gheaţa şi întreabă-l ce fel de locuinţă îşi doreşte (suprafaţă, compartimentare, dotări) şi, foarte important, de ce facilităţi are nevoie în apropiere (staţie pentru mijloacele de transport în comun, şcoală, magazine, restaurante, spital, bănci, sălă de sport sau poate preferă zone liniştite şi verzi, departe de aglomeraţia oraşului). Pe baza răspunsurilor date, selectează din portofoliul tău ofertele potrivite şi urmează procesul descris, mai sus, în cazul primului tip de client.

PONT: Îţi poţi lua libertatea de a alege oferte puţin peste bugetul clientului dacă consideri că sunt potrivite neilor sale şi poţi încerca să iniţiezi o negociere între proprietar şi cumpărător. Meseria de agent imobiliar se bazează în tocmai pe abilităţile tale de comunicare, iar cea mai bună răsplată este o recomandare.

Îţi reamintim că liderul în imobiliare online, portalul Comapriimobiliare.ro pune la dispoziţia agenţilor imobiliari două intrumente care să îi ajute să facă o analiză cât mai acurată a pieţei imobiliare: “Preţ imobiliar” şi “Trend imobiliar”Mai multe detalii AICI 

Dacă ești agent imobiliar, profită de serviciile dedicate nevoilor tale oferite de Compariimobiliare.ro.