Compariimobiliare.ro a fost creat pentru a veni în ajutorul viitorilor proprietari și chiriași. Având întreaga ofertă imobiliară într-o singură pagină, compararea devine extrem de ușoară, și aduce un mare avantaj în demararea investițiilor atât de serioase precum achiziționarea unui apartament sau închirierea unei garsoniere.

Pentru că știm cât de greu poate fi câteodată întregul proces de cumpărare a unei locuințe noi, ne-am hotărât să te felicităm cu un cadou de casă nouă: Ramă Foto (13x18cm) oferită de partenerul nostru de încredere Mobexpert, plus un discount de minim 5% pentru cumpărăturile Mobexpert ce depășesc 10.000 RON.

 

Cum poți intra în posesia cadoului:

Cât se poate de simplu. Intri pe compariimobiliare.ro, cauți printre cele peste 20.000 de oferte imobiliare din Cluj imobilul care se potrivește cerințelor tale, și odată ce ai găsit ceea ce-ți place, Solicită o Vizionare. Proprietarul sau agentul imobiliar te va contacta telefonic pentru a stabili ziua și ora vizionării imobilului, iar după ce-l vezi, dacă te hotărăști să-l cumperi, primești de la noi, garantat, Ramă Foto (13x18cm) Mobexpert drept cadou de casă nouă, plus reduceri de minim 5% pentru cumpărăturile Mobexpert ce depășesc 10.000 RON.

  1. Intră pe compariimobiliare.ro pentru a-ți găsi locuința mult visată.
  2. Odată ce ai găsit unul sau mai multe imobile care-ți satisfac cerințele, Solicită o Vizionare pentru a-l putea vedea.
  3. După ce ai văzut imobilul, dacă te hotărăști să-l cumperi, vino la noi cu contractul de vânzare-cumpărare să-ți iei cadoul!

 

Start campanie: 18 Iulie 2016
Sfârșit campanie: Nelimitat!

 

Mai multe informații la numărul de telefon 0742.340.888.

 

* Cadoul de casă nouă va putea fi ridicat din magazinul Mobexpert Cluj pe baza unui voucher oferit de compariimobiliare.ro.

* Discount-ul de minim 5% nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri existente oferite de Mobexpert.

* Discount-ul de minim 5% nu se aplică pentru obiecte sanitare și electrocasnice.

 

Primul pas: Găsește-ți locuința mult visată:

Garsonieră de vânzare Apartament de vânzare Casă de vânzare