Proiectele imobiliare ce au schimbat fața(da) Clujului post-criză GALERIE FOTO

Cluj-Napoca este cel mai vestic și mai dinamic oraș din Transilvania, dacă nu chiar din România. Este supranumit Silicon Valley-ul Europei datorită industriei IT înfloritoare, are festivaluri de film și muzică premiate internațional (încă de la prima ediție) ce atrag zeci de mii de turiști străini, iar piața imobiliară se situeză pe primul loc în clasamentul național al scumpirilor la 12 luni (apartamente de vânzare și chirii).

 

cluj

sursa: Yardi 

 Unul dintre liderii globali în furnizarea de soluții software dedicate pieței imobiliare – Yardi – arată cum a trecut Clujul și cum s-a dezvoltat orașul post-criză printr-o analiză vizuală realizată cu ajutorul Google Street View, ce cuprinde 11 proiecte imobiliare - împărțite pe trei categorii: rezidențial, office și altele - alese pentru impactul vizual asupra peisajului urban.

"Numită Capitala Europeană a Tineretului în 2015, Cluj-Napoca constituie un punct de atracție pentru studenți și turiști deopotrivă, fiind gazda a numeroase festivaluri de renume internațional, precum TIFF, Temps D’Images și Untold, declarat „Cel mai mare festival din Europa.” Străzile citadelei alcătuiesc un mix deosebit de stiluri arhitecturale care îi reflectă istoria la fiecare pas, de la catedrale gotice și palate baroce, până la blocurile din cartierele muncitorești și cele 24 hectare de clădiri moderne de birouri. Hub-uri technologice, inițiative civice și comunitare, artă și antreprenoriat, dinamism și dezvoltare, Clujul le are pe toate. Cu toate aceste aspecte care redefinesc orașul, piața imobiliară locală se bucură de o expansiune vizibilă, înnoind fațada Clujului”, se arată în cuprinsul analizei menționate.

REZIDENŢIAL

1. Cartierul Mănăştur şi Europa

2. Ansamblul Platinia Mănăştur

3. Ansamblul Între Lacuri

4. Ansamblul Platinia Mărăşti

5. Cartierul Bună Ziua

OFFICE

6. The Office Center Mărăşti

7. United Business Center Mărăşti

8. NTT Data Tower Centru

9. Domus Business Center - Piaţa Muzeului

ALTELE

10. Sala Polivalentă

11. Universitatea Sapientia - Piaţa Cipariu

 

manastur si europa 2003-2014

sursa: Yardi

 

 

VEZI O GALERIE FOTO (acum vs.atunci) cu toate cele 11 proiecte care au schimbat faţa(da) Clujului  AICI.

Intră acum pe www.compariimobiliare.ro pentru a vedea întreaga ofertă de locuințe și spații / birouri din Cluj.

 


Cum să amenajezi o baie mică. Idei practice şi moderne

Cum să amenajezi o baie mică. Idei practice şi moderne

Este primul loc în care păşim după ce deschidem ochii. Este sanctuarul fiecărei femei când vine vorba despre frumuseţe şi locul care ar trebui să ne încarce de energie la primele ore ale dimineţii. Vorbim despre una din cele mai importante încăperi din orice locuinţă: baia. Ce ne facem însă când dispunem de un spaţiu redus? Ne punem creativitatea la contribuţie.

CONTINUARE

Amnistie fiscală pentru dezvoltatorii imobiliari persoane fizice. Cu cât se vând terenurile la Cluj

Amnistie fiscală pentru dezvoltatorii imobiliari persoane fizice. Cu cât se vând terenurile la Cluj

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, în 15 ianuarie 2018, legea 29/2018 inițiată de patru parlamentari liberali, prin care se anulează impozitele și contribuțiile sociale pentru dezvoltatorii imobiliari care au construit pe persoană fizică.

CONTINUARE

Tendinţele anului 2018 în designul interior FOTO

Tendinţele anului 2018 în designul interior FOTO

La fel ca în modă, coafură sau machiaj şi designeul interior aduce noutăţi pentru anul 2018. Fie că renovaţi sau construiţi o casă nouă, experţii liderului în imobiliare online din Cluj, portalul compariimobiliare.ro, vă prezintă trendurile anului 2018 în materie de culori, mobilier şi obiecte decorative, pe baza recomandărilor designerilor internaţionali.

CONTINUARE
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.