Cluj-Napoca este cel mai vestic și mai dinamic oraș din Transilvania, dacă nu chiar din România. Este supranumit Silicon Valley-ul Europei datorită industriei IT înfloritoare, are festivaluri de film și muzică premiate internațional (încă de la prima ediție) ce atrag zeci de mii de turiști străini, iar piața imobiliară se situeză pe primul loc în clasamentul național al scumpirilor la 12 luni (apartamente de vânzare și chirii). 

Unul dintre liderii globali în furnizarea de soluții software dedicate pieței imobiliare – Yardi – arată cum a trecut Clujul și cum s-a dezvoltat orașul post-criză printr-o analiză vizuală realizată cu ajutorul Google Street View, ce cuprinde 11 proiecte imobiliare - împărțite pe trei categorii: rezidențial, office și altele - alese pentru impactul vizual asupra peisajului urban.

"Numită Capitala Europeană a Tineretului în 2015, Cluj-Napoca constituie un punct de atracție pentru studenți și turiști deopotrivă, fiind gazda a numeroase festivaluri de renume internațional, precum TIFF, Temps D’Images și Untold, declarat „Cel mai mare festival din Europa.” Străzile citadelei alcătuiesc un mix deosebit de stiluri arhitecturale care îi reflectă istoria la fiecare pas, de la catedrale gotice și palate baroce, până la blocurile din cartierele muncitorești și cele 24 hectare de clădiri moderne de birouri. Hub-uri technologice, inițiative civice și comunitare, artă și antreprenoriat, dinamism și dezvoltare, Clujul le are pe toate. Cu toate aceste aspecte care redefinesc orașul, piața imobiliară locală se bucură de o expansiune vizibilă, înnoind fațada Clujului”, se arată în cuprinsul analizei menționate.

REZIDENŢIAL

1. Cartierul Mănăştur şi Europa

2. Ansamblul Platinia Mănăştur

3. Ansamblul Între Lacuri

4. Ansamblul Platinia Mărăşti

5. Cartierul Bună Ziua

OFFICE

6. The Office Center Mărăşti

7. United Business Center Mărăşti

8. NTT Data Tower Centru

9. Domus Business Center - Piaţa Muzeului

ALTELE

10. Sala Polivalentă

11. Universitatea Sapientia - Piaţa Cipariu


GALERIE FOTO (acum vs.atunci) cu toate cele 11 proiecte care au schimbat faţa(da) Clujului  AICI.

Intră acum pe www.compariimobiliare.ro pentru a vedea întreaga ofertă de locuințe și spații / birouri din Cluj.