Chiar dacă ne aflăm pe final de an, interesul pentru achiziţia de proprietăţi rezidenţiale este încă crescut în cele şase mari centre regionale ale ţării. Preţurile s-au temperat în ultimele luni, însă depăşesc pragul  mediu de 1.000 de euro/mp în toate aceste oraşe. Ba mai mult, Cluj-Napoca conduce cu o medie de 1.500 de euro /mp. 

Experţii liderului în imobiliare online din Cluj, portalul Compariimobiliare.ro, vă prezintă preţurile apartamentelor de vânzare în municipiul Cluj-Napoca şi în împrejurimi (Floreşti, Baciu, Apahida, etc.) la început de decembrie, pe cartierele, dar şi zonele preferate de cei aflaţi în căutarea unei noi locuinţe.

Aşadar, la început de decembrie, cei aflaţi în căutarea unei noi locuinţe preferă cartierele clasice: Mănăştur - 14%, Gheorgheni - 13% şi Măraşti - 13% şi unităţile localtive bi – 46% şi tricamerale – 32 %.

Căutări după numărul de camere:

2 camere - 46%

3 camere - 32%

1 cameră - 12%

4 camere - 9%

Cele mai căutate zone:

Mănăştur - 14%

Gheorgheni - 13%

Măraşti - 13%

Central - 9%

Zorilor - 7%

Bună Ziua - 5%

Floreşti - 5%

Grigorescu - 5%

Andrei Mureşanu - 3%

Europa - 3%

Oferta Compariimobiliare.ro include peste 9.700 de apartamente, 2.300 de case şi 180 de garsoniere de vânzate în municipiul Cluj-Napoca şi în împrejurimi (Floreşti, Baciu, Apahida, etc.).

 

Foto: Laviniu Lază