Stocul de birouri din Cluj-Napoca va creşte anul acesta cu 43.000 mp. Firmele de tehnologia informației, servicii externalizate și servicii profesionale urmând să fie principalii clienţi. Acestea vor plăti chirii de 12-14 euro/mp/lună, preţuri reprezentative pentru clădirile de birouri centrale din oraş. 

 Principalii investitori, care vor livra un total de 35.000 mp în perioada 2018-2019, sunt: Transilvania Construcţii (proiectul Novis Plaza B), familia Tişe (Central Business Plaza) şi Iulius Group, deţinut de Iulian Dascălu (United Business Center Riviera). Detalii despre aceste proiecte puteţi afla AICI.

Liderul în imobiliare online din Cluj, portalul compariimobiliare.ro, vă prezintă ce fel de apartamente sau case sunt căutate în vederea închirierii cu destinaţie de spaţiu de birou şi care sunt zonele preferate de firme. Vorbim despre firme mici, cu un număr restrâns de angajaţi, care îşi doresc sediu individual. Datele sunt actualizate zilnic.

 Căutări după numărul de camere:

 

1 cameră - 34%

2 camere - 22%

3 camere - 16%

4 camere - 13%

 

Cele mai căutate zone:

 

Central - 34%

Mărăşti - 18%

Zorilor - 12%

Gheorgheni - 10%

Semicentral - 5%

Mănăştur - 3%

Grigorescu - 3%

Dâmbul Rotund - 3%

Bună Ziua - 2%

Andrei Mureşanu - 2%

 

Compariimobiliare.ro pune la dispoziţia clienţilor sai şi o statistică, actualizată zilnic, cu preţurile spaţiilor de închiriat/vânzare, pe zone. Tarifele mijlocului lunii aprilie 2018 pot fi consultate mai jos:

 


 

 

Pentru mai multă inspirație în domeniul imobiliar și nu numai, urmăriți-ne în secțiunile: Știri imobiliare  Compari Imobiliare și Sfaturi imobiliare - Compari Imobiliare.