Oraşul Cluj-Napoca este în continuare “vedeta” pieţei imobiliare din România. Cu peste 4.400 de noi locuinţe finalizate în 2018 în oraş şi în împrejurimi şi alte zeci de şantiere în plină dezvoltare, în capitala Transilvaniei cererea este încă peste ofertă.

Se cumpără în special apartamente în clădiri noi, amplasate atât în cartierele clasice, dar mai cu seamă în cele nou apărute (Borhanci, Bună Ziua, Iris, etc.). Preţul mediu pentru locuinţele din cadrul ansamblurilor rezidenţiale noi este de 1.501 euro/mp.

 În prag de iarnă însă, cei interesaţi să-şi facă cadou de Crăciun sau de Anul Nou o casă pot beneficia chiar şi de o reducere de preţ. Marja de negociere pentru Cluj-Napoca este de 2,6%. Procentul poate fi însă îmbunătăţit dacă ţineţi cont de câteva aspecte. VEZI AICI ponturi pentru o negociere de succes! Atât pentru cumpărător, cât şi pentru vânzător.

Experţii liderului în imobiliare online din Cluj, portalul Compariimobiliare.ro, vă prezintă preţurile lunii noiembrie 2018, pe cartiere, dar şi zonele de interes pentru cei aflaţi în căutarea unei noi locuinţe.

 

Căutări după numărul de camere:

 2 camere - 45%

3 camere - 32%

1 cameră - 13%

Cele mai căutate zone:

Mănăştur - 15%

Gheorgheni - 13%

Mărăşti - 12%

Zorilor - 7%

Central - 7%

Bună Ziua - 5%

Grigorescu - 5%

Floreşti - 4%

Andrei Mureşanu - 3%

Plopilor - 3%

 

Case pentru omul modern finalizate în 2019

Pentru cei care nu sunt încă hotărâţi, anul 2019 aduce noi ansambluri rezidenţiale pe piaţa din Cluj-Napoca, pe gustul omului modern, în inima oraşului dar care beneficiază de propriile oaze verzi. VEZI AICI Cât costă să apartamentele în ansamblurile moderne din Cluj-Napoca! (FOTO articol: Record Park)

Oferta Compariimobiliare.ro include peste 10.000 de apartamente de vânzare în Cluj-Napoca şi împrejurimi.