Românii preferă să petreacă sfintele sărbători de Paşti acasă, alături de familie, cu ouă roşii, mâncare tradiţională şi voie bună. Cum primăvara s-a cam lăsat aşteptată anul acesta, românii au un motiv în plus să profite de vremea caldă din minivacanţă, să iasă la plimbare şi să meargă în vizită la cei dragi.

Compariimobiliare.ro vă prezintă câteva idei despre cum să vă decoraţi casa şi masa pentru ziua de Paşti. Cuvintele cheie sunt: culoare, creativitate şi flori.

Sărbătoare încă de la uşa de intrare

Agaţă pe uşa de la intrare coroniţe cu flori şi ouă colorate, transformă o umbrelă în vază pentru flori sau chiar uşa într-un iepuraş gigant lipind urechi, ochi, o codiţă şi un moroc din carton colorat.

 

Iepuraşii aduc cadourile la geam

Implică-i pe micuţi în proiectele creative pentru casă! Tot din carton colorat poţi confecţiona ghirlande cu iepuraşi sau ouă colorate, pe care să le agăţi pe perete, suporturi de ouă în formă de iepuraşi sau poţi decora o vază cu mâţişori cu ouă colorate şi astfel ai un pom de Paşti. Dacă nu au ai timp pentru astfel de proiecte, cumpără figurine simple în formă de iepuraşi şi încearcă să le personalizezi.

 

 

 

 

 

 

Florile nu lipesesc de pe masa de Paşti

Mirosul de primăvară trebuie să cuprindă întreaga casă, iar florile trebuie să fie nelipsite de pe masa de Paşti. Încearcă să cumperi sau să realizezi vaze tematice. O variantă simplă, dar de efect: morcovi în vază.

 

Ouă colorate şi prăjituri tematice

-ţi frâu liber imaginaţiei! Ou roşii, ouă încondeiate, vopsite de copii, mâzgălite, desenate cu fel şi fel de personaje. Toate variantele sunt acceptate. Pune-le în cuiburi sau suporturi hand-made. Gospodinele se pot aventura la prăjituri sub formă de iepuraşi, ouă, pui, etc.

 

 

 Pentru mai multă inspirație în domeniul imobiliar și nu numai, urmăriți-ne în secțiunile: Știri imobiliare  Compari Imobiliare și Sfaturi imobiliare - Compari Imobiliare.

Echipa compariimobiliare.ro vă doreşte Sărbători Fericite!