Clujul este cel mai scump oraş imobiliar din ţară şi pe segmentul chiriilor, în special în preajma începutului de an universitar.

Mii de tranzacţii sunt încheiate zilnic în lunile august septembrie, iar preţurile pleacă de la 250 de euro/garsonieră – locuinţe situate în cartiere şi nicidecum în zone centrale. Dezvoltarea rapidă a pieţei IT şi implicit salariile generoase, plus numărul mare de studenţi, între care sute de internaţionali, care aleg să studieze la Cluj sunt principalele motive pentru care chiriile din Capitala Transilvaniei au cunoscut un avans chiar şi de 30% într-un an.

Dacă sunteţi în căutarea unei chirii în Cluj-Napoca şi împrejurimi, experţii liderului în imobiliare online din Cluj – portalul compariimobiliare.ro – vă sfătuiesc să căutaţi casa dorită în intervalul  aprilie – iulie, când preţurile sunt mult mai mici pe fondul cererii scăzute. Mai jos, câteva exemple de apartamente şi case de închiriat la preţuri atractive.

 

APARTAMENTE

 

Floreşti - 2 camere - 200 euro. Detalii AICI.

Zorilor - 2 camere - 220 euro. Detalii AICI. 

Gheorgheni - 2 camere - 260 euro. Detalii AICI 

Andrei Mureşanu - 2 camere - 260 euro. Detalii AICI. 

 

Mihai Viteazul - 2 camere - 270 euro. Detalii AICI

 

CASE

 

Andrei Mureşanu - 3 camere - 480 euro. Detalii AICI

Parcul Central - 2 camere - 480 euro. Detalii AICI. 

Mărăşti - 2 camere - 500 euro. Detalii AICI 

 

Pentru mai multă inspirație în domeniul imobiliar și nu numai, urmăriți-ne în secțiunile: Știri imobiliare  Compari Imobiliare și Sfaturi imobiliare - Compari Imobiliare.