Randamentul unei agenții imobiliare este dat atât de partea de promovare a ofertelor - care vine laolaltă cu instrumente (Speed Sale, Premium listing și Top Listing), în funcție de tipul de pachet ales (Bronze, Silver, Gold și Top Gold) - cât și de partea de consiliere a clienților în luarea unei decizii privind nevoile acestora.

Compari Imobiliare a lansat o funcție de promovare automată a anunțurilor imobiliare, pentru ca tu să uiți de grija actualizării pozițiilor de promovare. Practic, în acest fel, te poți bucura de părțile mai dinamice ale activității de agent imobiliar.

Pentru a te scuti de tot procesul actualizării pozițiilor de promovare, pe Compari Imobiliare poți acum beneficia de o funcție automată care îți poziționează anunțurile în funcție de trendul căutărilor imobiliare. Deții în continuare controlul asupra pozițiilor de promovare, poți interveni oricând promovând manual ofertele din portofoliul tău.

Această nouă funcție are la bază un algoritm relativ simplu. În funcție de statisticile căutărilor imobiliare și de anunțurile de care tu dispui din portofoliul agenției, plasează acele anunțuri de cel mai mare interes sau ”trend”, iar în fiecare dimineață actualizează pozițiile de promovare de care dispui (de ex. în Speed Sale).

Promovarea ofertelor în mod automat, bazat pe trendul căutărilor din ultimele 7 zile, duce astfel la un randament maxim al pozițiilor de promovare, la un număr crescut de clienți și tranzacții intermediate.

Un scurt rezumat al trendului imobiliar din ultimele 7 zile, actualizat în timp real, se poate vedea aici.

Tot pe Compariimobiliare.ro poți afla gratuit și care este prețul mediu pe metru pătrat din zonele orașului tău. Vezi prețul imobiliar aici.

Dacă ești agent imobiliar, profită de serviciile dedicate nevoilor tale oferite de Compariimobiliare.ro. Mai multe detalii aici.