Uitați de formulări precum ''mă vinde'', ''caut proprietar'' sau alte formulări nostime, dar ultra folosite. Anunțul de vânzare al unui imobil este extrem de important, fiind și primul lucru cu care potențialul cumpărător ia contactul. Specialiștii site-ului Compariimobiliare.ro, unul dintre cele mai apreciate portaluri de imobiliare din România. vin cu toate punctele cheie pentru această etapă a procesului de vânzare.

Anunțul poate fi publicat pe site-urile de profil, pe site-urile de anunțuri gratuite, pe rețelele de socializare, ziare locale sau în mass-media. De reținut ar fi faptul că, anunțurile publicate pe site-urile imobiliare specializate, promovate și marketate corespunzător, au cea mai mare rată de succes, cu un minim efort depus.

Astfel, anunțul trebuie promovat intens pe toată perioada procesului de vânzare. Este important să se reagasească prioritar în lista de anunțuri de pe site-urile specificate și să rămână acolo cât mai mult timp. Dacă anunțul nu este ușor de găsit, nu vor fi nici clienți interesați. Așa că ai grijă ca anunțul tău postat pe ceva site să apară în primele 2 pagini, nu pe pagina 20, unde nu-l vede nimeni. 

Astfel, anunțul trebuie promovat intens pe toată perioada procesului de vânzare. Este important să se reagăsească prioritar în lista de anunțuri de pe site-urile specificate și să rămână acolo cât mai mult timp. Dacă anunțul nu este ușor de găsit, nu vor fi nici clienți interesați.

De asemenea, anunțul ar trebui să cuprindă câteva detalii importante și complete: locația cât mai precisă a imobilului și facilitățile din zonă, anul de construcție, etajul, compartimentarea, dotările, finisajele, potențiale atuuri, poze grăitoare și videouri cât mai clare cu locuința, prețul cerut și dacă este sau nu negociabil, facilitățile de plată oferite, datele de contact ale vânzătorului și posibile ore de vizitare, etc. Nu ezitați să vă folosiți creativitatea în compunerea anunțului, un text care să se diferențieze de restul ofertelor de pe piață stârnește interes. Cu cât oferiti mai multe detalii, care aduc valoare imobilului, cu atât mai bine.

P.S. Acordati o atenţie deosebită greşelilor gramaticale. Aşadar, rezervaţi-va câteva minute pentru a parcurge încă o dată întreg textul anunţului.

Compariimobiliare.ro, unul dintre cele mai apreciate site-uri de imobiliare din România, este printre puținele site-uri de profil care oferă publicitate gratuită. In plus, platforma îi ajută pe vânzătorii de imobile să formuleze un anunț corect și complet, care să atragă cât mai mulți potențiali cumpărători.

Adaugă Anunț. Gratuit, în doar 2 minute. Te ajutăm noi cu descrierea imobilului din anunțul de vânzare.

 

 

Vezi și Ghidul Complet al Proprietarului de Locuințe - Vânzarea Imobilului.