Vânzarea unei locuinţe în România durează, în prezent, minim 3 luni. Vorbim în special de imobilele din marile centre regionale, acolo unde cererea este peste oferă, iar proprietarii beneficiază de serviciile agenţilor imobiliari profesionişti. Chiar şi în aceste cazuri, propietarii vor să vândă cât mai repede posibil, fără prea multe bătăi de cap, şi rare ori oferă exclusivitate asupra locuinţei, considerând că un număr mai mare de anunţuri înseamnă şi o tranzacţie încheiată înaintea intervalului menţionat.

 

Cum fiecare agent imobiliar îşi doreşte să vândă, în joc fiind comisionul şi recomandarea din partea clientului, liderul în imobiliare online din Cluj, portalul Compariimobiliare.ro, vine în ajutorul agențiilor și dezvoltatorilor imobiliari cu serviciul VIP Leads – un serviciu unic în România, care notifică în timp real când cineva caută o proprietate ca cea din portofoliul tău!

VIP Leads

  • Punem la dispoziție, în timp real, o listă de contacte ale persoanelor interesate în acest moment de achiziționarea unui imobil (cumpărare sau închiriere) din orașul tău.
  •  Aceste contacte (leaduri) sunt persoane, utilizatori ai site-ul compariimobiliare.ro ce caută să achiziționeze un anumit tip de imobil, solicitându-ne astfel ajutorul prin abonarea lor la serviciul de notificare cu oferte noi ce corespund criteriilor dorite.
  •  Leadul este o persoană ce dorește să cumpere/închirieze un anumit tip de imobil. Persoana poate fi contactată prin telefon, email sau ambele, în funcție de preferințe.
  •  Calitatea unui Lead este determinată de mai mulți factori, printre care: timpul petrecut de utilizator pe site, interacțiunea lui cu ofertele existente și tipul de contact (telefon sau email).
  • Preţul Leadului este determinat de: calitate, tip, vechime, număr de accesări precedente. Un lead poate fi accesat de cel mult 3 agenții, sau o singură dată, în Exclusivitate. Prețurile pornesc de la 1 credit și pot ajunge până la 20 de credite, pentru un lead de o foarte bună calitate.
  • Pentru achiziționarea unui lead se vor folosi creditele asociate contului tău. Odată cumpărate, acestea nu expiră, și se cumulează cu altele noi.
  •  Ai acces de oriunde prin laptop, telefon sau tabletă.
  •  Toate acestea incluse în pachetul Bronze la doar 25 Euro / lună.

 

Dacă ai întrebări legate de serviciul VIP Leads contactează consultantul nostru de vânzări Alina Jurescu pe e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0742.340.888.

Despre compariimobiliare.ro 

Platforma online Compariimobiliare.ro, lansată în 2015 în Cluj-Napoca, oferă în prezent servicii la nivel naţional având în portofoliu oferte imobiliare din oraşe precum Alba, Arad, Braşov, Bucureşti, Constaţa, Iaşi, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş, Timişoara, etc.

Este şi un evaluator eficient al proprietăţilor de vânzare, oferind statistici actualizate zilnic privind preferinţele clienţilor vizavi de tipul de locuinţă cautat sau zona de interes şi preţurile medii cerute în fiecare oraş în parte, pe cartiere.

Dacă ești agent imobiliar, profită de serviciile dedicate nevoilor tale oferite de Compariimobiliare.ro.