Pe o piaţă imobiliară activă, cu mii sau poate chiar zeci de mii de tranzacţii zilnic şi nenumărate site-uri specializate sau cu secţiuni de anunţuri “de vânzare” şi “de închiriat”, agenţii imobiliari duc o luptă contra cronometru pentru a-şi mări portofoliul de proprietăţi. În special dacă vânează exclusivităţi.

Compariimobiliare.ro, o platformă online complexă ce conectează agenţii imobiliari cu persoanele în căutare de oferte imobiliare, oferă un serviciu în premieră în RomâniaSNAP – Portofoliul tau de oferte trece acum pe pilot automat!

Cum funcţionează?

Monitorizează şi centralizaeză în timp real anunțurile imobiliare adăugate de proprietari (persoane fizice) pe diferite site-uri şi, în maxim 5 minute de la momentul adăugării anunţului, agenţii imobiliari sunt notificaţi prin e-mail pentru a lua legătura cu propietarul şi a-i propune o colaborare. Vor dispune de toate informațiile necesare: număr de telefon, adresă, sursă, data publicării, preț, imagini și detalii. De asemenea, vor avea acces la oferte pe zone de interes folosind filtre avansate.

Iar apoi, serviciul SMS Promo îți va face automat reclamă la toți proprietarii din piață, cu număr de telefon pe care vei fi sunat zilnic pentru noi colaborări. Un serviciu unic în România, oferit și în exclusivitate unei singure agenții din fiecare oraș din țară.

Despre Compariimobiliare.ro

Platforma online Compariimobiliare.ro, lansată în 2015 în Cluj-Napoca, oferă în prezent servicii la nivel naţional având în portofoliu oferte imobiliare din oraşe precum Alba, Arad, Braşov, Bucureşti, Constaţa, Iaşi, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş, Timişoara, etc.

Este şi un evaluator eficient al proprietăţilor de vânzare, oferind statistici actualizate zilnic privind preferinţele clienţilor vizavi de tipul de locuinţă cautat sau zona de interes şi preţurile medii cerute în fiecare oraş în parte, pe cartiere. Vom dezvolta cum funcţionaeză aceste servicii într-un articol viitor.

 

Pentru mai multă inspirație în domeniul imobiliar și nu numai, urmăriți-ne în secțiunile: Știri imobiliare  Compari Imobiliare șSfaturi imobiliare - Compari Imobiliare.