Este indicat ca românii care intenţionează să vândă sau să cumpere o proprietate să apeleze la serviciile unui agent imobiliar profesionist. O tranzacţie rapidă, cu minim efort şi la un preţ corect sunt principalele avantaje pe care le oferă un specialist în imobiliare.

Experţii liderului în imobiliare online din Cluj, portalul Compariimobiliare.ro, vă prezintă câteva sfaturi prin care să convingenţi potenţialii clienţi de importanţa serviciilor oferite de agenţii imobiliari profesionişti.

Evaluarea corectă a proprietăţii

Preţul unei proprietăţi nu trebuie stabilit doar în funcţie de pretenţiile proprietarului sau pe baza unor anunţuri găsite pe internet. Un agent imobiliar va face o evaluare onestă a locuinţei, ţinând cont de tipul proprietăţii, compartimentare, anul de construcţile, materialele folosite, utilităţi, facilităţile din împrejurimi (transport în comun, şcoli, spitale, magazine, locuri de joacă, etc.), cât şi pe baza trendului imobiliar actual din zona respectivă. Nu în ultimul rând, poate exprima o marjă corectă de negociere, acolo unde este cazul. În acest sens, Compariimobiliare.ro pune la dispoziţia agenţilor imobiliari două intrumente, în premieră în România, care să îi ajute să facă o analiză cât mai acurată a pieţei imobiliare: “Preţ imobiliar” şi “Trend imobiliar”. Mai multe detalii AICI .

Vizibilitate crescută a ofertei imobiliare

Ofertele imobiliare gestionate de către agenţii imobiliari ajung la un număr mai mare de potenţiali clienţi, într-un timp scurt. Aceştia au deja o bază de date cu persoane interesate cărora le trimit newslettere personalizate şi, de asemenea, anunţurile va fi promovate pe site-ul agenţiei şi pe toate reţelele oficiale de socializare ale acesteia (Facebook, Twitter, Instagram, etc.) unde ajung la un public ţină.

Efort minim din partea proprietarului/cumpărătorului

Agenţii imobiliari oferă consultanţă permanentă şi se ocupă personal de toate etapele unei tranzacţii (contactul cu clienţii, vizionarea proprietăţii, negoicere, întocmire şi semnare acte), astfel că efortul depus de proprietarul/cumpărător este minim. Nu în ultimul rând, un agent imobiliar profesionist pune la dispoziţia clienţilor şi contactele persoanelor terţe implicate în tranzacţie (evaluator imobiliar, notar, etc.).

 Dacă ești agent imobiliar, profită de serviciile dedicate nevoilor tale oferite de Compariimobiliare.ro.