Piaţa imobiliară din România se află pe un trend ascendent, atât pe segmentul rezidenţial, cât şi pe cel al birourilor sau al spaţiilor industriale.

Peste 55.000 de noi locuinţe ar urma să fie livrate, până la finele anului, în marile oraşe din România, iar dezvoltatorii de spaţii de birouri pregătesc peste 50.000 mp în noi clădiri destinate corporaţiilor. Nu în ultimul rând, stocul spațiilor industriale va creşte anul acesta cu 700.000 mp la nivel naţional, iar cererea va veni din partea logisticienilor şi a sectoarelor de comerţ.

Cum cererea este mai mare decât oferta pe toate segmentele amintite mai sus, iar preţurile de vânzare sunt peste nivelul celor practicate înainte de criza economică de acum 10 ani, este momentul perfect pentru a începe o carieră ca agent imobiliar. Cu multă muncă şi un set de abilităţi potrivite poţi beneficia de comisioane generoase şi recomandări care să-ţi aducă noi clienţi. Ba mai mult, contextul actual îţi permite să te specializezi pe un segmentul imobiliar la care te pricepi cel mai bine: vânzări de locuinţe, chirii de lux, spaţii de birouri, etc.

Experţii liderului în imobiliare online din Cluj, portalul Compariimobiliare.ro, îţi prezintă 5 motive pentru care merită să începi o carieră ca agent imobiliar. Independent.

 

  1. Poţi să fii propriul tău şef. Sunt mulţi agenţi imobiliari care lucrează pe cont propriu. Au libertatea de a-şi face singuri programul de lucru, de a-şi alege clienţii sau metodele prin care să îşi promoveze şi crească afacerea.
  2. Dezvoltarea afacerii depinde doar de tine. Tu eşti cel care face planul de business, bugetul şi îşi fixează aşteptările financiare. Sfat: realizează un plan pentru 30/60/90 zile.
  3. Serviciile pe care le oferi clineţilor aduc viitoare recompense. Eşti respectuos, bun negociator, ai răbdare cu clienţii, îi asculţi şi eşti alături de ei pe toată durata tranzacţiei? Cu siguranţă au abilităţile potrivite pentru un agent imobiliar. Profesionalismul se plăteşte în recomandări şi acest lucur înseamnă un portofoliu generos de viitor clienţi.
  4. Tu eşti cel care decide expansiunea afacerii. Vrei să rămâi singurul angajat? Îţi merge bine şi te gândeşti că ai nevoie de ajutor? Vrei să oferi oportunitatea de a deschide o afacere în franciză? Vrei să o vinzi? E doar decizia ta.
  5. Profesionalism. Indiferent că lucrezi singur sau în echipă, oferă profesionalism. Este singurul lucru care îţi garantează o carieră lungă şi de succes în domeniu. Începe de la a cunoaşte bine piaţa în care activezi, iar Compariimobiliare.ro vine în ajutorul tău cu două intrumente extrem de folositoare“Trend imobiliar” şi “Preţ imobiliar. Citeşte mai multe despre aceste intrumente imobiliare, unice pe piaţa imobiliară din România, AICI.

Dacă ești agent imobiliar, profită de serviciile dedicate nevoilor tale oferite de Compariimobiliare.ro.