Prețul apartamentelor de vânzare din Cluj-Napoca a ajuns, la final de aprilie 2022, la 2.140 euro/mp, cu peste 30 de euro peste luna precedentă și 500 de euro mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut (1.671), conform statisticilor Compariimobiliare.ro.

În plimă primăvară s-a schimbat însă clasamentul celor mai căutate cartiere pentru o nouă achiziție imobiliară: pe prima poziție urcă viitorul cartier Sopor (care se dorește a fi un model de bune practici în România), urmat de Mănăștur și Florești (vedeta anului trecut). Cartierele Bună Ziua, Zorilor sau Gheorgheni au trecut pe ultimele locuri în preferințele clienților. 

Clujul imobiliar, la început de mai 2022

Experţii liderului în imobiliare online din Cluj, portalul Compariimobiliare.ro, vă prezintă preţurile apatamentelor de vânzare în municipiul Cluj-Napoca, pe cartiere, valabile la început de mai 2022, dar şi zonele preferate de cei aflaţi în căutarea unei noi locuinţe.

Căutări după numărul de camere:

3 camere - 48%
2 camere - 33%
4 camere - 12%
1 cameră - 8%

Cele mai căutate zone:

Sopor - 21%
Manastur - 13%
Floresti - 6%
Marasti - 5%
Iris - 4%
Grigorescu - 4%
Gheorgheni - 4%
Zorilor - 3%
Central - 3%
Buna Ziua - 2%

Află prețul pe metru pătrat din orice județ din țară cu "Pret Imobil":

https://compariimobiliare.ro/pret-imobil

 

 Oferta Compariimobiliare.ro include apartamente, case şi terenuri de vânzare în municipiul Cluj-Napoca şi în împrejurimi.