Vă gândiți să vindeți apartamentul, casa sau terenul? Visaţi să obţineţi cel mai bun preţ, de la un client serios, dar aţi dori să încheiaţi tranzacţia rapid, online și fără intermediari? Acum acest lucru este posibil acum şi în România. Compariimobiliare.ro, un marketplace online cu o experienţă de peste 3 ani în domeniul imobiliar, aduce tranzacțiile imobiliare în mediul online. 

Serviciul unic în România - Licitaţii Online, lansat în anul 2018 de Compariimobiliare.ro, oferă posibilitatea de a cumpăra direct de la proprietar sau de a vinde direct cumpărătorului, licitaţia fiecărui imobil fiind un proces online complet transparent.

 

Cum funcţionează “Licitaţii Online” pentru vânzători?

Adăugaţi simplu și rapid, în mai puțin de 5 minute, oferta de vânzare folosind formularul "Adaugă Anunţ". De îndată ce proprietatea a fost verificată cu succes, licitația pornește automat. Pentru această etapă este nevoie de numărul cadastral şi numărul de Carte Funciară (CF) sau cel din contractul de proprietate al imobilului.  De asemenea, pentru a strânge cât mai multe oferte de la potențiali cumpărători, este foarte important ca anunțul dumneavoastră să conțină cât mai multe detalii despre prorietatea scoasă la vânzare și să fie însoţit de fotografii de bună calitate.

Pe întrega perioada a licitației veţi primi oferte de preț de la diverși cumpărători. Veţi putea oricând accepta una dintre acestea. Notificările vor fi transmise pe email și la telefon imediat ce a fost înscrisă o nouă ofertă. Oferta convenabilă se acceptă printr-un singur click, iar cumpărătorul va fi verificat şi validat în maximum 24 de ore. Dacă se dovedeşte a fi un client eligibil, veţi fi pus în legătură cu acesta pentru încheierea tranzacţiei. Află mai multe aici.

Vreţi să încercaţi o licitație online pe Compariimobiliare.ro? Click aici. 

 

Cum funcţionează “Licitaţii Online” pentru cumpărători?

Introduceți criteriile dumneavoastră de căutare, dați click pe butonul "Caută" și vedeți rezumatele fiecărui imobil în parte. Pentru a vedea doar proprietățile scoase la licitație, bifați căsuța "Licitații Online". Toate imobilele scoase la licitație sunt publicate de proprietari verificaţi, fără intemerdiari!

Odată ce ați găsit o proprietate ce prezintă interes pentru dumneavoastră, dați click pe butonul "Detalii" pentru a vedea fotografii și o serie de alte informații și documente care vă pot oferi o înțelegere aprofundată despre imobil și la ce vă puteți aștepta de la această proprietate. Nu uitați să vă înscrieți la licitație pentru a putea face oferte de preț sau pentru a pune întrebări în timp real vânzătorului.

Puteţi plasa oferte de pe telefon, tabletă, laptop sau calculator, indiferent dacă sunteți în alt oraș din ţară sau sunteţi plecat în străinătate . De asemenea, veți putea vedea în orice moment lista completă a tuturor ofertelor concurente, precum și numărul de cumpărători legitimi. Dacă oferta dumneavoastră a fost cea aleasă de proprietar, imobilul va fi rezervat timp de 7 zile pentru a vă putea decide dacă doriți sau nu să faceți achiziția. Mai multe detalii aici.

Doriţi să cumpăraţi casa visurilor dumneavoastră, la un preţ foarte bun? Incearcă licitațiile online de pe Compariimobiliare.ro. Taxa de participare la licitație este de 10 lei și se plătește o singură dată. Vezi licitații pornite aici.

* Facem menţiunea că proprietăţile licitate pe Compariimobiliare.ro NU fac parte din categoria bunurilor executate silit şi scoase la vânzare de către instituţii bancare. 

 

Imobilele scoase la vânzare prin Licitaţie Online pot fi vizualizate accesând link-ul următor:

https://compariimobiliare.ro/licitatii-online