Județul Cluj continuă dezvoltarea imobiliară, nu doar prin mii de apartamente în municipiul Cluj-Napoca, ci și pe segmentul de business: două mall-uri noi și trei hoteluri din lanțuri internaționale.

Așadar, halele unde a funcționat fabrica Glaxosmithkline, de pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, au fost cumpărate de Hexagon Retail Properties. Noii proprietari - Raul Ciurtin, familia Dobra și Florin Mariș - vor să ridice un mall.Procesul de vânzare a durat putin peste 1 an de zile, iar finalizarea lui a fost marcata în luna decembrie 2021. Tranzacția a fost intermediată de JLL.

De asemenea, polonezii au început lucrările pentru Funshop Park Turda, mall-ul ce se va deschide anul acesta. Noul mallva fi amplasat în spatele magazinului Kaufland și va avea o suprafață închiriabilă de 9.082 metri pătrați, cu aproximativ 270 de locuri de parcare. Firma Scallier a anunțat faptul că o parte semnificativă a noului spațiu comercial de la Turda a fost deja rezervată, iar printre magazinle care vor veni la Turda se numără: NewYorker, Flanco și ZooCenter.

Nu în ultimul rând, în perioada 2022-2024 vor fi finalizate peste 20.000 mp de noi spaţii logistice, 3 noi hoteluri (dintre care un hotel Radisson şi un hotel sub brandul Courtyard by Marriott) şi peste 5.000 de apartamente în Cluj-Napoca. 

Oferta Compariimobiliare.ro include apartamente, case şi terenuri de vânzare în municipiul Cluj-Napoca şi în împrejurimi.