Ca urmare a supraimpozitării clădirilor neîngrijite din Cluj-Napoca, în perioada 2016-2019, au fost reabilitate 535 imobile. Primăria Cluj-Napoca va continua acest program și în 2020.

 

 Amintim că, începând cu anul 2016, municipalitatea clujeană realizează un amplu proces de inspecție și control asupra clădirilor din oraș ale căror fațade sunt degradate. Clădirile identificate ca fiind degradate sunt propuse apoi pentru supraimpozitare cu 500% începând cu anul următor. Scopul principal al acestui program de refațadizări este de a oferi sprijin și consultanță proprietarilor, în vederea recondiționării clădirilor.

 

În urma politicii publice stabilite de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, a activității desfășurate de către polițiștii locali și a întâlnirilor organizate de municipalitate cu proprietarii imobilelor din zona vizată, au fost refațadizate 535 de imobile, iar 88 de imobile sunt în curs de reabilitare. Acest program de impozitare cu 500% a clădirilor degradate va continua, impactul concret asupra zonelor unde s-a intervenit fiind vizibil pentru întreaga comunitate.

Oferta Compariimobiliare.ro include peste 18.000 de apartamente de vânzare în municipiul Cluj-Napoca și în împrejurimi.