Judeţul Cluj este privilegiat din punct de vedere al zonelor turistice, Munţii Apuseni fiind doar la o oră de mers de maşina de Cluj-Napoca, însă există şi adevărate oaze de relaxare în apropierea oraşului, cum ar fi Câmpeneştiul.

Fie că doreşti o cabană la munte, aproape de staţiunile de schi, barajele Tarniţa şi Beliş şi trasee montane pe care găseşti peşteri răcoroase, sau o casă de vacanţă în sate pitoreşti maghiare, unde tradiţiile sunt încă vii ori, ori care sunt presărate cu bălţi numai bune de pescuit, oferte există pentru toate buzunarele.

Experţii liderului în imobiliare online din Cluj, portalul Compariimobiliare.ro, vă prezintă cele mai scumpe şi cele mai ieftine case de vacanţă şi cabane din judeţ.

Cele mai scumpe case de vacanță

Cele mai ieftine case de vacanță

Oferta Compariimobiliare.ro privind casele de vacanță disponibile spre vânzare în județul Cluj poate fi consultată AICI!

Cabană din container maritim

Dacă ai deja teren cumpărat şi doreşti o locuinţă ceva mai minimalistă, dar care beneficiază însă de toate dotările şi facilităţile cotidine, şi pentru care nu doreşti o investiţie majoră, poţi opta pentru o cabană din containere maritime.

O firmă din Timişoara, - “Eco Modul Home” – transformă astfel de continere, noi sau second-hand, în locuinţe numai bune de folosit la final de săptămână sau în vacanţă şi pe care le poţi amplasa unde doreşti, de dorit la umbra unor copaci falnici. „Casele modulare au incluse în preţ instalaţia de apă şi de electricitate, transportul casei în locaţia în care va fi amplasată, macaraua pentru poziţionarea acesteia şi racordarea exterioară a casei la reţelele de apă, canalizare, gaz şi electricitate“. Preţurile sunt cuprinse între 9.000 de euro (pentru o locuinţă dintr-un singur container modular), 13.000 de euro o cabană sau 18.000 de euro pentru o locuinţă cu dormitor, living, bucătărie şi baie. Toate au dotări și mobilier minimal.

 

Pe Compariimobiliare.ro sunt disponibile peste 1.000 de oferte privind terenuri de vânzare în județul Cluj.