Cum ar fi să poţi să-ţi construieşti casa visurilor tale în doar câteva ore, după bunul plac şi cu un buget convenabil?

Japan Dome House, companie producătoare de case modulare, realizează şi vinde case din polistiren de peste 15 ani, însă interesul pentru aceste construcţii a crescut după cutremurele din Kumamoto din aprilie 2016.

Casele sunt realizate pe secţiuni, astfel putând fi asamblate de doar câtea persoane uşor şi repede. Locuinţele au o serie lungă de beneficii. Cu o greutate de doar 80 de kg, pereţii groşi de 18 cm grosie oferă izolaţie termincă şi sunt ignifugi. Având în vedere materialele din care sunt realizate, casele nu vor rugi sau putrezi şi, cu siguranţă, nu vor cădea pradă termitelor. Nu în ultimul rând, sunt testate seismic.

Atât interiorul, cât şi exteriorul pot fi personalizate. Compania oferă domuri şi “domuri lungi” sau diferite modele care pot fi combinate. Toate modele sunt versatile şi pot fi folosite drept casă de oaspeţi, săli de conferinţă, camere de hote, sună, bar, restaurant, şcoli, etc.

Conform companiei producătoare, costul total pentru construcţia unei astfel de case (modelul de bază) variază între 68.000 şi 78.000 de dolari. Vorbim despre o locuinţă cu un etaj, de aproximativ 36 metri pătraţi şi o înălţime de 3 metri.

 

Oferta Compariimobiliare.ro include 367 case, 10.787 apartamente şi 261 garsoniere de vânzare în Cluj-Napoca.