Casele mobile sunt o alternativă mai economică şi mai rapidă decât orice alt tip de construcţie clasică sau de lemn. 

În special în contextul actual al pieţei imobiliare din România, când preţurile locuinţelor de vânzare sunt “piperate”, iar ideea unui credit pe 30 de ani nu surâde tuturor. Nu în ultimul rând, oferă mai multă intimitate proprietarilor, cât şi mobilitate astfel că, indiferent de unde vă duce viaţa, puteţi locui pentru totdeauna în casa visurilor dumneavoastră. De dimensiuni reduse, e drept.

Nu e nevoie de autorizație de construcţie

Dacă vă doriţi o astfel de casă în Cluj, nu trebuie să căutaţi prea departe. Rot Resort adună astfel de case din toată Europa și le aduce la noi în țară. Firma are aproape în permanență 100 de case expuse în parcul din Hereclean, județul Sălaj. Noi şi la mâna a doua. Stocul este reînnoit permanent.

În vederea amplasării nu aveți nevoie de autorizație de construcţie. Casele sunt mobile, au axe proprii și proţap pentru tractare, putând fi mutate cu ușurință în orice moment. Calarea se face relativ simplu, şasiul având puncte de suport special prevăzute. Montajul se poate face pe suporţi de lemn, dale de beton sau orice alt fel de suport destul de rezistent. Casele mobile se pot racorda la utilităţi, respectiv apă, canal, gaz şi curent. Ele devin funcţionale exact ca şi o construcţie clasică, astfel încât nu veţi duce lipsa de comfortul şi facilităţile de care beneficiaţi într-o casă sau apartament.

Experţii liderului în imobiliare online din Cluj, portalul Compariimobiliare.ro, vă prezintă câteva modele, noi şi second-hand, de la cele mici la cele mai mari preţuri, dar şi câteva case mobile de vacanţă.

Case mobile noi

22.000 euro - Detalii AICI!

39.740 euro - Detalii AICI!

Case mobile second-hand

4.999 euro - Detalii AICI!

16.700 euro - Detalii AICI!

 

Loje şi case de vacanţă

54.732 euro - Detalii AICI!

139.710 euro - Detalii AICI!

28.678 euro - Detalii AICI!

61.938 euro - Detalii AICI!

 

 

Preţurile terenurilor de vânzare în Cluj, în februarie 2019

Experţii Compariimobiliare.ro vă prezintă preţurile terenurilor de vânzare, pe cartiere, valabile pentru luna februarie 2019, dar şi zonele preferate de către cei aflaţi în căutarea unei parcele de teren.

Cele mai căutate zone:

Borhanci - 8%

Floreşti - 8%

Făget - 6%

Iris - 6%

Grigorescu - 4%

Zorilor - 4%

Europa - 4%

Dâmbul Rotund - 4%

Feleacu - 3%

Andrei Mureţanu - 3%

Oferta Compariimobiliare.ro include peste 900 de terenuri de vânzare în municipiul Cluj-Napoca şi în împrejurimi.