Dacă ai un teren pe care poţi construi, poţi avea o casă “la cheie” în maximum 4 săptămâni. Cea mai mare, în suprafaţă de 90 mp, costă cât o garsonieră în Cluj-Napoca.

Este vorba desre case realizate din containere maritime, produse în România de către compania ROFrance Construct. Sunt prelucrate integral, de la containerul propriu-zis şi până la finisajele interioare şi exterioare. Firma se ocupă chiar şi de amenjarea şi mobilarea locuinţelor.

1 container maritim – suprafaţă 30 mp utili – 11990Euro, TVA inclus 

2 containere maritime – suprafaţă 60 mp utili – 23990 Euro, TVA inclus

3 containere maritime – suprafaţă 90 mp utili – 35990 Euro, TVA inclus

Compartimentarea caselor diferă în funţie de suprafaţă (între 1 şi 4 camere, bucătărie, baie şi hol). Fiecare casă poate să aibă o terasă în faţă sau deasupra, la etaj. Scara interioara sau exterioară este inclusă în preţ. Construcţia poate fi amplasată pe o fundaţie uşoară din beton sau pe un strat de piatră ori pe piloni de beton. Timpul de execuţie variază între 2 săptămâni (o casă de 30 mp utili) şi 4 săptămâni (90 mp ultili).

Casa din containere maritime prezintă o serie de avantaje. Conform producătorilor, au rezistenţă foarte mare în caz de cutremur şi sunt perfect izolate pentru a avea o temperatură ideala pe timpul verii şi pierderi minime de căldura în sezonul rece. Opţional, pot fi dotate cu panouri solare şi turbină eoliană pentru a fi complet independente energetic.

Aceste construcţii se pretează şi pentru sedii de firmă, case de vacanţă, campinguri sau grădiniţe.

 

 

Preţurile terenurilor de vânzare din Cluj-Napoca

Experţii liderului în imobiliare online din Cluj, portalul Compariimobiliare.ro vă prezintă cele mai căutate zone pentru achiziţia de terenuri în Cluj-Napoca şi împrejurimi, dar şi preţurile lunii noiembrie 2018, pe cartiere.

Cele mai căutate zone:

Floreşti - 8%

Iris - 7%

Borhanci - 6%

Făget - 5%

Grigorescu - 5%

Europa - 4%

Bună Ziua - 3%

Câmpului - 3%

Zorilor - 3%

Dâmbul Rotund - 3%

Oferta Compariimobiliare.ro include peste 500 de terenuri de vânzare în Cluj-Napoca şi în împrejurimi.