Cei care simt că orașul Cluj-Napoca devine prea aglomerat se vor bucura să afle că primăria unui sat din județ a lansat un proiect îndrăzneț: vrea să construiască un cartier modern de case.

 

Este vordna despre primăria comunei Săndulești, care înaintat idea unui proiect inedit la Copăceni: un teren de zece hectare este propus spre concesiune de administrația locală pentru construcția de locuințe. Pe terenul respectiv a fost realizat un Plan Urbanistic Zonal (PUZ), care reglementează exact mărimea parcelelor, rețeaua stradală, zonele verzi, dotările publice, forma caselor, coloristica, împrejmuirile.

 “În prezent, primăria pregătește caietul de sarcini pentru a lansa o licitație de concesionare a parcelelor din viitorul cartier de la Copăceni. Avem 400 de cereri pentru cele 69 de parcele, de aceea trebuie să facem licitație. Prețul în zonă al terenurilor este de 15 euro metrul pătrat. Încă nu am stabilit prețurile de la licitație”, a declarat primarul din Săndulești pentru actualdecluj.ro.

Zona rezidențială care urmează să fie dezvoltată în localitatea Copăceni este la 29 de km de Cluj-Napoca, 4,5 kilometri de Turda, 11,5 km față de nodul de autostradă și la doar 800 de metri de drumul național. 

 

 

Oferta Compariimobiliare.ro include apartamente, case, terenuri, birouri și spații logistice de vânzare și închiriat în toată țara.