Știm că încheierea tranzacțiilor în domeniul imobiliar sună foarte bine pentru toată lumea, însă doar cei experimentați știu câtă muncă, educație personală și perseverență trebuie acumulată pentru ca această carieră să fie cu adevărat una de succes. 

Profesioniștii din domeniul imobiliarelor știu că un portofoliu de clienți stufos este una dintre principalele chei ale acestui domeniu. Se numește SNAP sau Serviciul de Notificare Anunțuri Proprietari folosit de Agențiile Imobiliare din România și este cel mai util serviciu de acest gen, deoarece este user-friendly, gândit foarte bine și are de asemenea specificații și detalii folositoare ce nu se regăsesc pe portalurile existente pe piața din România. Prin acest serviciu, Compari Imobiliare monitorizează în timp real anunțurile adăugate de proprietari, pentru ca TU să:

  • Salvezi oricâte căutări dorești și te notificăm instant pe email când un anunț nou a fost publicat de proprietar.
  •  Ai acces la toate ofertele de pe piață și le găsești rapid folosind filtre avansate.
  •  Ai toate informațiile necesare: număr de telefon, adresă, sursă, data publicării, preț, imagini și detalii.
  •  Adaugi etichete și notițe la anunțurile care te interesează.
  •  Anunțurile de la 'agenții proprietari' sunt detectate automat.
  •  Ai acces de oriunde prin laptop, telefon sau tabletă.

Iar serviciul SMS Promo îți va face automat reclamă la toți proprietarii din piață, cu număr de telefon pe care vei fi sunat zilnic pentru noi colaborări. Un serviciu unic în România, oferit și în exclusivitate unei singure agenții din fiecare oraș din țară.

Acum că știi cum găsești oferte, vei avea nevoie de clienți interesați în achiziționarea sau închirierea acestor proprietăți. Tot pe Compari Imobiliare vei găsi un serviciu de neegalat, numit VIP Leads. Practic, atunci când ai o proprietate de care un potențial client este interesat, acest serviciu te notifică, în timp real, pentru ca tu să poți contacta clientul și tranzacționa, ulterior, imobilul. 

În plus:

  • Aceste contacte (leaduri) sunt persoane, utilizatori ai site-ul compariimobiliare.ro ce caută să achiziționeze un anumit tip de imobil, solicitându-ne astfel ajutorul prin abonarea lor la serviciul de notificare cu oferte noi ce corespund criteriilor dorite.
  • Leadul este o persoană ce dorește să cumpere/închirieze un anumit tip de imobil. Persoana poate fi contactată prin telefon, email sau ambele, în funcție de preferințe.
  • Calitatea unui Lead este determinată de mai mulți factori, printre care: timpul petrecut de utilizator pe site, interacțiunea lui cu ofertele existente și tipul de contact (telefon sau email).
  • Ai acces de oriunde prin laptop, telefon sau tabletă.

 

Deci, ai tot ce îți trebuie pe o singură platformă. O experiență unică în România, unde portofoliul de proprietăți se întâlnește cu viitorii proprietari sau chiriași, rapid și fără bătăi de cap! 

 

Pentru mai multe informații legate de serviciile Compari Imobiliare, accesați website-ul nostru. 

Pentru mai multă inspirație în domeniul imobiliar și nu numai, urmăriți-ne în secțiunile:

Știri imobiliare  Sfaturi imobiliare