Ești în căutarea celui mai bun credit de construcție?

 

 

Merită să vezi ofertele noastre.

 

Îți oferim  singurul credit de construcție din România la care poți utiliza banii cash, fără a fi nevoit să prezinți întâi băncii teancuri de facturi și chitanțe.

 

Poți utiliza banii cash și vei putea astfel să îți negociezi mai bine achiziția de materiale și manopera pentru diverse lucrări: 

  • credit de construcție la care poți construi în regie proprie putând astfel să îți reduci costurile totale
  • credit de construcție la care stabilești numărul de tranșe dorit
  • credit de construcție cu costuri foarte bune
  • credit de construcție cu aprobare rapidă 

Dacă dorești să îți construiești propria casă îți oferim o soluție personalizată de finanțare, te ajutăm cu întocmirea dosarului de credit, susținem dosarul tău în fața băncii și îți garantăm suportul nostru până la utilizarea creditului.

 

Iată mai jos un exemplu de credit de construcție aflat in portofoliul nostru
Pentru un credit de construcție de 222.000 LEI pe 30 de ani platești o rată lunară de 1.050 LEI, dobânda  3.92 % variabilă (ROBOR 3 luni + 2,9%), comision de analiza 900 LEI, cost total 378.770 LEI si DAE 4,04%.

 

Îți oferim o soluție personalizată de finanțare, te asistăm la întocmirea dosarului de credit, susținem dosarul și îți garantăm suportul nostru până la accesarea creditului. 

 

Fă o simulare a ratei lunare, află suma maximă la care te încadrezi, care sunt condițiile de creditare și solicită o ofertă personalizată de la top 10 bănci din România:

https://compariimobiliare.ro/credit-imobiliar