Credite de nevoi personale

                                                                                    

Avem în portofoliu tipuri de credite foarte bune și sigur vom găsi soluția de creditare care se potrivește nevoilor și situației tale financiare.

Oferim:

  • credit de nevoi personale cu sumă foarte mare:  120.000 RON
  • credit de nevoi personale cu aprobare în 3 ore
  • credit de nevoi personale cu dobândă fixă și rată fixă
  • singurul credit de nevoi personale cu destinație imobiliară: fără ipotecă, pe 10 ani,  dobândă 5%

În urma analizei privind veniturile și cheltuielile, vom detalia creditele de nevoi personale la care te califici, de unde poți obține cea mai mare sumă și de la ce bancă vei obține cea mai rapidă aprobare.

 

Îți oferim o soluție personalizată de finanțare, te asistăm la întocmirea dosarului de credit, susținem dosarul tău la banca pe care am identificat-o ca fiind cea mai bună pentru tine și îți garantăm suportul nostru până la accesarea finală a creditului.

 

Creditele de nevoi personale aflate în portofoliul nostru – exemple:

 

  1. Pentru un credit de nevoi personale de 25.000 RON pe 5 de ani platești o rată lunară de 510 RON, dobânda 8,23% variabilă (ROBOR 3 luni + 6,9%), comision de analiza 250 RON, cost total 30.830 RON si DAE 9,01%
  2. Pentru un credit de nevoi personale de 90.000 RON pe 5 de ani platești o rată lunară de 1.835 RON, dobânda 8,23% variabilă (ROBOR 3 luni + 6,9%), comision de analiză 250 RON, cost total 110.340 RON si DAE 8,68%
  3. Pentru un credit de nevoi personale de 50.000 RON pe 5 de ani plătești o rată lunară fixă de 1.022 RON, dobânda 7,5% fixă, comision de administrare lunar 20 RON, cost total 61.313 RON și DAE 8,66%

Este bine de stiut: 

 

În ultimii 3 ani costurile creditelor de nevoi personale s-au redus cu peste 40%. De la o dobândă medie de 18-19% in 2011 avem acum dobânzi de 10-11% și chiar mai mici. De aceea e bine să verifici dacă poți plăti mai puțin la creditele de nevoi personale și/sau cardurile de credit contractate anterior. Contactează-ne și te ajutăm rapid cu informațiile necesare și o simulare.

 

Începand cu octombrie 2011 creditele de nevoi personale noi se pot acorda pe maxim 5 ani. Creditele de nevoi personale prin care se refinanțează credite sau carduri contractate anterior lunii octombrie 2011 se pot acorda pe maxim 10 ani.

 

În acest moment se pot contracta credite de nevoi personale doar in RON. Partea bună este că nu mai ai riscul valutar. Pe de alta parte printr-un credit de nevoi personale in RON poti refinanța credite anterioare in Euro sau CHF.

 

Printr-un credit de nevoi personale se pot refinanța și carduri de credit și /sau overdraft.

Există în acest moment oferte de credite de nevoi personale cu dobândă fixă pe toată perioada creditului.

 

Fă o simulare a ratei lunare, află suma maximă la care te încadrezi, care sunt condițiile de creditare și solicită o ofertă personalizată de la top 10 bănci din România:

https://compariimobiliare.ro/credit-imobiliar