Ce este Brokerul de credite?

Brokerul de credite este consultantul care lucrează în colaborare cu mai multe instituții de creditare, cărora le cunoaște foarte bine gama de produse bancare și facilitează obținerea de finanțare din sistemul bancar.  

 
Pentru bancă, brokerul de credite reprezintă canalul alternativ de vânzare cărora le furnizează clienți, fără implicarea departamentelor de vânzări ale băncii. 
Pentru client, reprezintă consultantul care îi poate prezenta concomitent și în mod obiectiv ofertele de creditare ale  băncilor partenere, și care monitorizează procesul de analiză al solicitărilor de credit. 

De ce broker de credite?

Brokerul de credite este persoana care te ajută să:

  •  Accesezi un împrumut bancar ținând cont de nevoile tale specifice la un moment dat;
  •  Economisești timp;
  •  Eviți hățișurile birocrației bancare;
  •  Să înțelegi clar și complet implicațiile unui credit;

Brokerul este un consultant independent de instituțiile financiare care asistă, consiliază și reprezintă clientul în scopul obținerii unei finanțări.

Oferă consultanță în alegerea celei mai avantajoase soluții financiare și care se potrivește cel mai bine nevoilor clientului și posibilităților sale financiare.

Brokerul asistă clientul pe întreg parcursul procesului de creditare, de la întocmirea dosarului de credit până la semnarea contractului.

Apelând la un broker clientul are acces facil la informații detaliate despre o paletă generoasă de oferte de creditare prezentate transparent și obiectiv.

Serviciile unui consultant aduc valoare prin economia de timp, informare continuă și explicită și asistență în alegerea celei mai avantajoase optiuni.

Serviciile oferite de broker nu adaugă costuri suplimentare la credit.

Brokerul susține aprobarea dosarului de credit în fața departamentului de analiză/ risc al băncii.

Apelează la un broker și vei economisi timp, energie si nervi!

 

Sună la 0742.340.888 și consultantul nostru îți va oferi Gratuit cea mai bună soluție de finanțare pentru tine și familia ta!


Cum să amenajezi o baie mică. Idei practice şi moderne

Cum să amenajezi o baie mică. Idei practice şi moderne

Este primul loc în care păşim după ce deschidem ochii. Este sanctuarul fiecărei femei când vine vorba despre frumuseţe şi locul care ar trebui să ne încarce de energie la primele ore ale dimineţii. Vorbim despre una din cele mai importante încăperi din orice locuinţă: baia. Ce ne facem însă când dispunem de un spaţiu redus? Ne punem creativitatea la contribuţie.

CONTINUARE

Amnistie fiscală pentru dezvoltatorii imobiliari persoane fizice. Cu cât se vând terenurile la Cluj

Amnistie fiscală pentru dezvoltatorii imobiliari persoane fizice. Cu cât se vând terenurile la Cluj

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, în 15 ianuarie 2018, legea 29/2018 inițiată de patru parlamentari liberali, prin care se anulează impozitele și contribuțiile sociale pentru dezvoltatorii imobiliari care au construit pe persoană fizică.

CONTINUARE

Tendinţele anului 2018 în designul interior FOTO

Tendinţele anului 2018 în designul interior FOTO

La fel ca în modă, coafură sau machiaj şi designeul interior aduce noutăţi pentru anul 2018. Fie că renovaţi sau construiţi o casă nouă, experţii liderului în imobiliare online din Cluj, portalul compariimobiliare.ro, vă prezintă trendurile anului 2018 în materie de culori, mobilier şi obiecte decorative, pe baza recomandărilor designerilor internaţionali.

CONTINUARE
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.