Cum să obții bani de concediu fără să te coste mai mult? 

 

Consultantul nostru este gata să-ți împărtășească secretul obținerii unui nou credit, în care să aduni credite vechi, carduri sau linii de credit pe salariu. Totul însa la alte costuri față de perioada în care ai contractat vechile produse bancare, cu un efort aproape zero, dar beneficii importante.

 

Practic, vei avea aceeași rată ca până acum, dar poți obține o sumă suplimentară la creditul total. Te întrebi de unde vine diferența? Cum este posibil?

 

Simplu: vorbim în prezent de costuri asociate unui credit mult mai mici față de acum trei sau cinci ani. Deci, dacă optezi pentru a avea aceeași rată, costurile fiind mai mici, vei obține bani în plus față de suma creditelor tale.

Bineînțeles, dacă optezi pentru a rămâne cu aceeași sumă care va reieși din totalul creditelor pe care le portezi într-unul nou, vei avea o rată lunară mult mai mică.

 

Vino și află de la Consultantul nostru care este secretul de portare a creditelor tale vechi într-unul nou.

 

Suntem siguri că avem cea mai tare ofertă de portare credite, pe care o punem la dispoziția noilor clienți! 

 

Fă o simulare a ratei lunare, află suma maximă la care te încadrezi, care sunt condițiile de creditare și solicită o ofertă personalizată de la top 10 bănci din România:

https://compariimobiliare.ro/credit-imobiliar