LICITAȚIE ONLINE

Scos la licitație de către proprietar

Timp Rămas

LICITAȚIA S-A ÎNCHEIAT

00 : 00 : 00 : 00
ZILE   ORE   MIN   SEC
103.000

Preț de Pornire Înscriși la licitație: 5

OFERTA TA:
-
+

Casa de vanzare, 5 camere, in Baciu

ID: CI-433651
PROPRIETAR VERIFICAT
 • Camere 5
 • Suprafață 250 mp
 • Băi 2
 • Parcare 2
 • Suprafață teren 636 mp
 • Preț / MP 412 €
Caracteristici
 • Compartimentare: Decomandat
 • Confort: Confort 1
 • Locuri de parcare: 2
 • An constr.: Mai nou de 2000
 • Suprafata teren: 636 mp

Descriere

imobil dispus pe trei nivele,D+P+M si edificat dupa tipul de constructie framing,care ne-a fost recomandat de rudele din USA acum 10 ani. Suntem foarte multumiti,insa acum suntem nevoiti sa renuntam datorita unor probleme familiale. Casa este alcatuita din 5 camere,bucatarie (la etaj este un living tip bucatarie cu electrocasnicele incorporate in mobila personalizata),camara,2 bai,balcon,2 terase a cate 22 mp fiecare,din care una cu acces din bucataria de la parter,pivnita de 20 mp.,care este cuprinsa in fundatia casei,podul de 65 mp ,pentru depozitare. Aerul conditionat nu lipseste de pe ambele nivele. In curtea betonata se pot parca 2 masini. In fata casei este gradina cu trandafiri si alte plante ornamentale,iar in spate,minilivada de pomi fructiferi pe rod si gradina de legume. Imobilul se gaseste la 4 km.de CLUJ-dupa noua delimitare-,la intrarea in Corusu,la strada principala,avand dublu front-20/32ml. Linia de autobuz M33 face legatura permanent cu orasul. In localitate este biserica,posta,farmacie,gradinita,2 puncte alimentare,bar, iar in proximitate supermarket-ul Lidl si Petrom+ alte multe pe calea Baciului. Accesul inspre si dinspre oras,foarte facil,fiind capat de cale de acces,deci numai pentru riverani pana la Salistea Veche. Confortul termic este asigurat de o centrala pe gaz Wiessman de 24 kw,iar evacuarea apelor reziduale se face intr-o ministatie de epurare. Atentie,oferta este limitata in timp,deci fiti activi,caci nu o sa va mai intalniti cu asa ceva.

Prețuri estimative în Baciu

Preț mediu de vânzare: 191.000 €
Preț chirie: între 900 € și 1.200 €

Localizare pe hartă

Întreabă Proprietarul

P** S** - Buna ziua. Ce utilitati aveti? Sunteti racordat la gazul metan?

P** S** - Aveti trasa canalizare?

M** Z** - Se vinde mobilat, utilat?

Proprietar - Buna ziua,utilitatile sunt exact ca si la Cluj,canalizare statie de epurare,mobilat,utilat,aer conditionat..

Proprietar - Sunt multe case in cluj,care nu se ridica la standardele de confort si dotari ca si aici.

R** R** - Buna ziua, sunteti racordat la gaz?

Proprietar - Cu tot respectul,scrie in anunt. Wiessman merge pe gaz.

Maxim 200 de caractere.

Cum funcționează?

Licitația imobiliară este un proces online complet transparent. Află din video-ul următor cum funcționează și care sunt avantajele.

Mai multe detalii aici.

Te gândești să faci o ofertă? Grăbește-te! Încă 103 persoane s-au interesat de acest imobil.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies