Publicat acum 4 luni de Smart Imobiliare

  • Camere 2
  • Suprafață 52 mp
  • Băi 1
  • Etaj 1
  • Parcare -
  • Preț / MP 1.375 €
Caracteristici
  • Amplasament: In bloc
  • Confort: 1

Descriere

Smart Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament nou de 2 camere in Borhanci . Imobilul in suprafata de 52mp este compus din living cu bucatarie, dormitor, baie, terasa si hol. Apartamentul se preda semifinisat, cu centrala termica proprie, radiatoare, geamuri Rehau, usa intrare, instalatiile pe pozitie si terasele amenajate.
Ansamblul in care se afla apartamentul ofera urmatoarele beneficii.
Siguranta - deoarece intreg ansamblul este delimitat perimetral cu gard si prezinta acces securizat, doar pentru riverani.
Confort deoarece finisajele exterioare si interioare sunt de exceptie. Ansamblul cuprinde zona privata cu parc de joaca pentru copii.
La parterul imobilului S+P+3 se afla spatii comerciale si o zona de servicii pentru riverani.
Locul de joaca din incinta si zona verde este dispus pe o suprafata de 3 600 mp, va fi amenajat cu spatii de joaca pentru copii, alei pietonale si spatii de relaxare, exclusiv pentru locuitorii ansamblului.
Intimitate - Ansamblul se afla situat intr-o zona aerisita, departe de agitatia urbana, ceea ce ofera liniste si intimitate.
Imobilul se afla in apropiere de mijloacele de transport in comun. Se poate achizitiona si loc de parcare in garajul subteran al blocului la pretul de 7000 Euro. In acelasi imobil avem mai multe variante cu apartamente de 2 si 3 camere, fotografiile sunt cu scop de prezentare. Preturile afisate nu contin TVA.
Pentru a stabili o vizionare asteptam telefonul dumneavoastra.

Prețuri estimative Borhanci

Preț mediu de vânzare: 73.000 €
Preț chirie: între 340 € și 450 €

Istoric prețuri Borhanci

Vânzare: www.compariimobiliare.ro
Chirie: www.compariimobiliare.ro

Grăbește-te! Încă 6 persoane s-au interesat de acest imobil!

Localizare pe hartă

Vrei sa vezi imobilul?

Selectează ziua și ora când dorești să vezi imobilul și vei fi sunat pentru confirmare:

Introduceti numarul de telefon pentru confirmare:

Solicită Vizionare

Calculator rate credit

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Bănci partenere

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies