Proprietar

Publicat acum 7 luni de Proprietar

79.200

ANUNȚ EXPIRAT

Apartament superb 3 camere, boxa, 66 mp, Manastur, zona Bogdan Voda, 0% comision

Apartament superb 3 camere, boxa, 66 mp, Manastur, zona Bogdan Voda, 0% comision
ID: CI-631405
  • Camere 3
  • Suprafață 66 mp
  • Băi 1
  • Etaj 1
  • Parcare 1
  • Preț / MP 1.666 €
Caracteristici
  • Compartimentare: Semidecomanda
  • Locuri de parcare: 1
  • An constr.: Mai vechi de 1990

Publicat acum 7 luni

Proprietar

Descriere

Apartament superb 3 camere, boxa, 66 mp, Manastur, zona Bogdan Voda, direct de la proprietar

De vanzare apartament 3 camere semidecomandat, 66.25 mp, situat in zona linistita, inconjurat de parcuri pentru copii si spatii verzi. Apartamentul are o pozitie excelenta, fiind situat aproape de statii de autobuz / troleibuz / tramvai, foarte aproape de brutarie, magazine, scoli, gradinite, farmacii si Piata Flora.

Apartamentul a fost complet renovat in 2019 si se vinde "la cheie": complet utilat si mobilat (mobilier nou facut la comanda), inclusiv covoare noi. Apartamentul dispune de pivnita, balcon inchis cu termopan, baie cu geam, usa intrare metalica, parchet din lemn masiv, tamplarie termopan, contoare apa, contor gaz, senzor gaz cu electrovalva, centrala termica proprie cu termostat wireless, instalatie termica cu tevi de cupru, purificator apa potabila si dozator detergent vase incorporate in mobila de bucatarie, internet prin fibra optica, loc de parcare inchiriat de la primarie. In zona s-a inceput constructia a 2 parcari supraetajate.

Apartamentul este situat la etajul 1/4 in bloc izolat termic ceea ce a dus la scaderea pretului la incalzire cu peste 30%, avand cheltuieli comune mici. Blocul are usa termopan, interfon si vecinii sunt linistiti, fiind ideal pentru familiile cu copii sau care cauta linistea.

Prețuri estimative Manastur

Preț mediu de vânzare: 106.000 €
Preț chirie: între 430 € și 570 €

Istoric prețuri Manastur

Vânzare: www.compariimobiliare.ro
Chirie: www.compariimobiliare.ro

Grăbește-te! Încă 1171 persoane s-au interesat de acest imobil!

Localizare pe hartă

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies