Publicat acum 7 luni de Tudoria Real Estate

Descriere

Tudoria ofera spre vanzare apartamente de 2 camere, cu suprafete utile cuprinse intre 52,47mp si 58.08mp, situate intr-un ansamblu rezidential nou edificat de catre unul dintre cei mai reputati dezvoltatori de pe piata de profil. Apartamentele se afla la etajele 1 si 2 ale imobilului dispus pe 3 niveluri, sunt semidecomandate, compuse din zona de zi deschisa spre bucatarie, dormitor, baie, hol si terasa. Proprietatile se predau la stadiul semifinisat, cu centrala termica individuala, ferestre termopan cu 3 sticle, usa metalica, instalatii trase pe pozitii, pereti in lavabil alb, sapa autonivelanta turnata si spatiile exterioare finisate. Imobilul din care apartamentele fac parte este izolat exterior cu vata bazaltica, detine parcare subterana, zona de lobby finisata la un inalt standard calitativ si este prevazut cu lift. In vederea achizitionarii se solicita un avans de minim 20%. Pretul afisat nu include TVA. Parcarea subterana poate fi achizitionata la pretul de 7000 euro+TVA. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la numerele de afisate sau la sediul agentiei, pe Calea Dorobantilor, nr. 70.

Prețuri estimative Borhanci

Preț mediu de vânzare: 73.000 €
Preț chirie: între 340 € și 450 €

Istoric prețuri Borhanci

Vânzare: www.compariimobiliare.ro
Chirie: www.compariimobiliare.ro

Grăbește-te! Încă 22 persoane s-au interesat de acest imobil!

Localizare pe hartă

Vrei sa vezi imobilul?

Selectează ziua și ora când dorești să vezi imobilul și vei fi sunat pentru confirmare:

Introduceti numarul de telefon pentru confirmare:

Solicită Vizionare

Calculator rate credit

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Bănci partenere

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies