Publicat acum 3 luni de Golden Realestate

61.800

Apartament cu 4 camere, decomandat, zona Bancilor, doua bai

Solicită Vizionare Solicită Vizionare

Descriere

Golden Real Estate va ofera spre vanzare un deosebit apartament cu vedere pe doua parti, o suprafata totala generoasa de 120 mp construiti, etaj 4, localizat in una dintre cele mai cautate zone de locuit din oras.
Apartamentul este decomandat si se compune din: patru camere spatioase cu suprafete vitrate mari care ofera o iluminare naturala foarte buna pe tot parcursul zilei, bucatarie aerisita cu spatiu suficient pentru o familie numeroasa, o camara pentru depozitarea alimentelor, doua bai, una dintre ele avand cada si geam pentru aerisire naturala, hol incapator, o debara foarte utila pentru depozitare si un balcon deschis de circa 9 mp care permite accesul atat din dormitor, cat si din zona de living.
Locuinta dispune imbunatari precum ferestre cu geam termopan cu rolete si plase anti-insecte, o frumoasa pardoseala din parchet natural de lemn in dormitoare si living, gresie si faianta ceramica in bucatarie, bai si hol, instalatie electrica si sanitara refacute, incalzire Cet cu posibilitate de montare centrala termica pe gaz.
Datorita amplasarii deosebite, aveti acces facil la toate punctele de interes din oras, fara sa mai depindeti de autoturism.
Pentru alte detalii va stau la dispozitie la numarul de afisat.
Pret: 61.800 euro, negociabil.
Agent exclusiv Golden Real Estate.


Prețuri estimative P-ta Garii

Preț mediu de vânzare: 75.000 €
Preț chirie: între 440 € și 580 €

Grăbește-te! Încă 5 persoane s-au interesat de acest imobil!

Localizare pe hartă

Vrei sa vezi imobilul?

Selectează ziua și ora când dorești să vezi imobilul și vei fi sunat pentru confirmare:

Introduceti numarul de telefon pentru confirmare:

Solicită Vizionare
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies