PROMOVARE VIP
PÂNĂ LA TRANZACȚIONARE!

(NOU - UNIC IN ROMANIA)

+ 2.000 de cumpărători de imobiliare din Ilfov în fiecare zi

+ 600.000 Euro în tranzacții intermediate zilnic

Vezi statistici în timp real în
secțiunea Contul Meu

Zeci de tranzacții încheiate
zilnic chiar în orașul tău

Zilnic apar în piață zeci, chiar sute de proprietăți noi scoase la vânzare.

Promovarea VIP oferă vizibilitate maximă anunțului dumneavoastră astfel încât toți cumpărătorii din piață vor afla de proprietatea scoasă la vânzare, iar cei interesați vă vor contacta pentru vizionare și propuneri de cumpărare.

Vom prioritiza afișarea anunțului dumneavoastră înaintea celorlalte oferte, atât pe Compariimobiliare.ro cât și în reclamele noastre plătite pe alte site-uri externe și platforme de social media (gen Facebook, Instagram, Google, etc).

Speed (BEST!)

Promovare Speed pe site și reclamă plătită pe Facebook și Instagram până la tranzacționare!

Compariimobiliare.ro
Reclamă plătită

Ofertă NOUĂ direct de la proprietar!
Apartament de vânzare, 2 camere, în Zorilor Vezi Detalii

Cel mai rapid mod de a vinde!
#1 în România

Veți beneficia astfel de cea mai bună promovare posibilă, și asta nu doar pentru câteva zile, ci până când veți reuși să vindeți imobilul. Există totuși o limitare, o perioadă maximă de 3 luni de zile, care este însă mai mult decât suficientă pentru a finaliza vânzarea imobilului prin intermediul promovării VIP.

Prețul acestui serviciu VIP este de doar 400 Euro și se plătește o singură dată, la începutul promovării, pentru întreaga perioadă.

Sau puteți alege să plătiți doar la final, după ce ați vândut imobilul și doar dacă cumpărătorul a venit de pe Compariimobiliare.ro, ca urmare a acestei promovări. Recent a fost introdusă și acestă modalitate de plată. Prețul în acest caz va fi de 800 Euro.

Alegând varianta "Plată după Tranzacționare", în cazul în care nu reușiți să vindeți proprietatea in cele 3 luni de promovare VIP, toate costurile vor fi suportate de noi, iar dumneavoastră nu veți avea nimic de plată și nici o obligație față de noi. În schimb, dacă reușiți să vindeți, prețul acestui serviciu va fi dublu și va trebui achitat imediat după vânzarea imobilului.

Dă startul promovării VIP chiar acum și ține telefonul deschis! Te vor suna de îndată noi potențiali cumpărători!

START PROMOVARE
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii despre Politica de confindentialitate si Cookies