209.000 €
De vânzare
Casă
Publicat de Edil Imobiliare acum 1 an
1

10 persoane s-au interesat de acest anunţ

De Vanzare casa 6 camere in constructie noua, parcare, 300 mp in Floresti, Floresti

ANUNȚ EXPIRAT

Floresti, 6 Camere | 3 Băi | 300 mp În rate de la bancă începând cu 3429 RON / Lună - Vezi detalii
Locuri de parcare: 3
Tip Mobilier: Mobilat si utilat
Ferestre: Termopan
An constructie: 2008-2011
Sursa incalzire: Centrala proprie
Front stradal: 16m
Nr.fronturi: 1

Descriere

Contactati-ne acum pentru a afla mai multe detalii! Edil va pune la dispozitie casa individuala din anul 2007, pentru vanzare in FLORESTI, zona strazii Tautiului, o zona foarte frumoasa de case, linistita, cu acces facil in E60. Casa, constructie din caramida, pe fundatie de beton, are o dispunere d+p+1+pod, cu o suprafata utila de 300 mp, compartimentata astfel: la demisol, un garaj pentru doua masini, o camera pentru hobby si doua debarale, la parter un living, o bucatarie cu iesire in gradina, debara, o baie si un hol, iar la etaj sunt 4 camere, un dressing si doua bai. Podul este nefinisat, in suprafata de 100 mp, cu posibilitate de amenajare a 2,3 camere. Casa este ultrafinisata, mobilata si utilata complet, modern. Casa dispune de o terasa de 20 mp, si teren in suprafata de 460 mp, accesul in curte se face pe poarta cu telecomanda. Casa dispune de o anexa compartimentata intr-un apartament cu doua camere, un hol, o baie si o bucatarie. Oferta deosebita, pentru pretentiosi.
Te asteptam la sediul agentiei noaste pe Str. Eroilor, nr. 23, ap 5, FLORESTI pentru o colaborare eficienta si servicii de calitate.


Adresă: Floresti

Puncte de interes

Credit imobiliar

Calculator Rate Credit

Euro

ani

%

Calculele sunt estimative. Pentru valori exacte și o soluție personalizată de finanțare vă rugăm să completați datele dvs de contact și consultantul nostru vă va suna în cel mai scurt timp.

Oferte asemănătoare

195.000 €
Floresti | 4 Camere | 3 Băi | 260mp
139.000 €
Floresti | 4 Camere | 3 Băi | 140mp
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.