Casa 6 camere de vanzare in Borhanci, Cluj Napoca

De vânzare
casă
Publicat de Napoca Imobiliare acum 6 luni
16

41 persoane s-au interesat de acest anunţ

273.000În rate de la bancă începând cu 4.092 RON / Lună - Vezi detalii
Casa 6 camere de vanzare in Borhanci, Cluj Napoca
  Borhanci, 6 Camere | 3 Băi | 210 mp (1.300 € / mp)În rate de la bancă începând cu 4.092 RON/Lună - Vezi detalii ID: CI-VC6 46266
Nr. camere: 6 Zona: Borhanci
Suprafata utila: 210 m2 Suprafata construita: 320 m2
Suprafata teren: 864 m2 Nr. bai: 3
Nr. terase: 1 Nr. bucatarii: 1
Nr. parcari: 1 Pivnita
Front la strada 35 m Curte: individuala
Nr. camere: 6 Zona: Borhanci Suprafata utila: 210 m2
Suprafata construita: 320 m2 Suprafata teren: 864 m2 Nr. bai: 3
Nr. terase: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. parcari: 1
Pivnita Front la strada 35 m Curte: individuala
Invelitoare acoperis: tigla Amenajare strazi: asfaltate Regim inaltime: P+E
Utilitati: Apa Curent Gaz
Compară

Publicat acum 6 luni

Napoca Imobiliare

Descriere

Casa noua de vanzare in Borhanci, cu panorama superba spre oras!!! Suprafata utila de 210 mp, 320 mp construiti, cu o arhitectura foarte frumoasa, teren aferent 864 mp cu front de 30 m. Constructia este din caramida de 30 cm termoizolata la exterior cu termoizolatie de 15 cm. Fiind compusa din P+E, este compartimentata astfel:
La parter exista un living generos, un hol spatios si larg, bucatarie separata complet utilata cu mobila si electrocasnice noi, o baie de servici si 3 camere din care 1 camera are functiune tehnica. Pardoseaua este din gresie pe hol si parchet triplustratificat din stejar, in 2 camere nu au montate parchet. Baia de servici este la stadiul de semifinisat.
La etaj exista 2 dormitoare complet finisate dintre care unul principal cu terasa si o camera cu functiune de dressing. Exista 1 baie principala complet finisata si 1 baie de servici semifinisata. Tamplaria termopan este de la Qfort, varf de gama. Incalzirea este asigurata de cel mai nou, eficient si ecologic sistem prin pompe de caldura cu foraje subterane la 100 m adancime. Prin sistemul de incalzire in pardoseala in toata casa, se asigura un confort termic marit la un cost foarte mic. Prin aceeasi instalatie se asigura si racire pe timp de vara daca este necesar. Canalizarea este deservita de fosa septica ecologica cu drenaj subteran. Exista internet si tv de la RDS prin fibra optica. Mai sunt necesare imprejmuirea terenului, amenajarea exterioara si vopseaua decorativa. Autorizatia de construire este valabila pana in aprilie 2018. Daca aceasta oferta va prezinta interes, contactati agentul dumneavoastra!

Lasă-ne o adresă de email și te anunțăm imediat ce apare ceva nou, similar cu acest imobil!

Salvează alertă email Salvează

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.