Casa 5 camere de vanzare in Borhanci, Cluj Napoca

De vânzare
casă
Publicat de Napoca Imobiliare acum 6 luni
7

10 persoane s-au interesat de acest anunţ

261.000În rate de la bancă începând cu 3.912 RON / Lună - Vezi detalii
Casa 5 camere de vanzare in Borhanci, Cluj Napoca
  Borhanci, 5 Camere | 3 Băi | 225 mp (1.160 € / mp)În rate de la bancă începând cu 3.912 RON/Lună - Vezi detalii ID: CI-VC5 46008
Nr. camere: 5 Zona: Strazii Borhanciului
Suprafata utila: 225 m2 Suprafata construita: 256 m2
Suprafata teren: 550 m2 Nr. bai: 3
Nr. terase: 1 Nr. bucatarii: 1
Nr. garaje: 1 Front la strada 17 m
Curte: individuala Invelitoare acoperis: tigla
Nr. camere: 5 Zona: Strazii Borhanciului Suprafata utila: 225 m2
Suprafata construita: 256 m2 Suprafata teren: 550 m2 Nr. bai: 3
Nr. terase: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. garaje: 1
Front la strada 17 m Curte: individuala Invelitoare acoperis: tigla
Amenajare strazi: pietruite Regim inaltime: P+E Utilitati: Apa
Curent Gaz Canalizare
Compară

Publicat acum 6 luni

Napoca Imobiliare

Descriere

Casa in stil mediteranean situata in Cluj Napoca, cartierul Borhanci, la 500 de m de cartierul Gheorgheni, in zona de case. Este un proiect deosebit pus in miscare de una dintre cele mai mari firme de constructii din Cluj. A fost construita pentru proprietar, nu pentru vanzare, din materiale de cea mai buna calitate: caramida Porotherm de 30 cm, acoperita interior si exterior de tencuieli mecanizate, vata bazaltica Rockwool de 12 cm, tamplarie termopan pt case pasive S9000 cu 3 sticle cu 6 camere, tigla de calitate adusa pe comanda speciala. Casa beneficiaza de o luminozitate maxima, cu suprafete vitrate mari, terasa exterioara de 35 mp, acoperita de o pergola din lemn stratificat. Etapele constructive ale casei sunt realizate asa cum prevad normativele, exista procese verbale si filmari de pe toata perioada constructiei: - Hidroizolatii Bauder pentru toata fundatia; sub placa si perimetral; - Dren perimetral; - Caramida Porotherm structurala; - Placa peste etaj, nu lemn sau mansarda; - Casa este tencuita complet mecanizat in interior si exterior(sub vata); - Incalzire in pardoseala cu back-up calorifere; - Lucrari electrice si de instalatii protejate, cu cele mai scumpe material si cu garantie; - Usa de garaj automatizata; - Pervaze de marmura interior si exterior; Se va preda finisata partial la interior si intergral la exterior: gazon, gard perimetral, arbusti ornamentali. Terenul casei este de cca 556 mp, cu front la strada de 17 m.
Pentru a va convinge ca aceasta oferta vi se potriveste ca o manusa, contactati-ne cu incredere pentru a putea stabili o vizionare in cel mai scurt timp posibil.

Lasă-ne o adresă de email și te anunțăm imediat ce apare ceva nou, similar cu acest imobil!

Salvează alertă email Salvează

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.