Spatiu de inchiriat 15 camere  in Cluj Napoca - cartierul Europa

De închiriat
spațiu
Publicat de Impakt Imobiliare acum 7 luni
5

4 persoane s-au interesat de acest anunţ

10.000
Spatiu de inchiriat 15 camere in Cluj Napoca - cartierul Europa
  Europa, 15 Camere | 8 Băi | 1937 mp ID: CI-6346
Vitrina: nu Pret / m2: 0,00 EUR
Suprafata construita: 2070,00 Anul constructiei: 2016
Stare interior: Finisat Nr. bucatarii: 2
Nr. balcoane: 6 Material constructie: Caramida
Garaj: Garaj sub bloc Acces internet: Fibra Optica
Ferestre: Termopan Constructie noua
Vitrina: nu Pret / m2: 0,00 EUR Suprafata construita: 2070,00
Anul constructiei: 2016 Stare interior: Finisat Nr. bucatarii: 2
Nr. balcoane: 6 Material constructie: Caramida Garaj: Garaj sub bloc
Acces internet: Fibra Optica Ferestre: Termopan Constructie noua
Apa Gaz Curent electric
Canalizare Interfon Lift
Compară

Publicat acum 7 luni

Impakt Imobiliare

Descriere

Impakt Imobiliare va propune spre inchiriere un imobil nou, deosebit, pentru sedii de birouri in suprafata de 2043 mp utili cu foarte multe facilitati și beneficii din care 6 terase cu vedere spre tot orasul, 8 parcări subterane, 4 parcari în curtea interioara a imobilului și 10 la alineamentul frontului, SPA cu 2 jacuzzi, sauna umeda, uscata, salina, bazin apa sărată, bazin cu gheata, piscina cu badujet si perdea apa (înot contra curent folosit de sportivi pt competiții iron man), sala de sport amenajata fitness si cardio, sala masaj, lift, gradina amenajată cu iaz cu cascade și pești, sistem de irigati cu senzori de ploaie si programator umezeala, foisor cu bucătăria deschisa și salon, barbeque, balansoar si multe altele.
Spatiul oferit spre inchiriere are suprafata utila de 2043 mp, suprafata construita de 2070 mp si teren in suprafata de 2500 mp. Imobilul este dispus pe 5 nivele, S+D+P+2+R, dispune de gradina amenajata, curte cu parcari exterioare, terase spatioase cu panorama spre oras si se inchiriaza complet finisat, in functie de cerintele clientului.
Subsolul imobilului are suprafata utila de 62 mp si este compus din spatiu de depozitare.
Demisolul spatiului are suprafata utila de 456 mp si este compus din parcare in suprafata de 130mp, hol, sala de sedinte in suprafata de 77.5 mp, sala de sport in suprafata de 41 mp, piscina in suprafata de 120 mp si zona de SPA care cuprinde salina, 2 saune, bazin apa sarata, sala masaj si adapost civil.
Parterul imobilului are suprafata de 432 mp si este compus din hol, receptie, 3 birouri, open-space in suprafata de 272,57 mp, officiu, 2 grupuri sanitare.
Etajul 1 al imobilului are suprafata de 475 mp si este compus din 5 birouri, hol, 3 grupuri sanitare si terasa circulabila de 78 mp.
Etajul 2 al imobilului are suprafata de 372 mp si este compus din 2 birouri, hol, 2 grupuri sanitare si doua terase circulabila in suprafata de 153 mp.
Etajul 3 al imobilului are suprafata de 229 mp si este compus din sala de sedinte, hol, grup sanitar si terasa circulabila in suprafata de 1534 mp.
Imobilul dispune de lift de 6 persoane care deserveste toate etajele si este ideal pentru multiple domenii de activitate : software, avocatura, asigurari, financiar-contabil, etc.
Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul nostru pe str. Pitesti nr 12, sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate!

Lasă-ne o adresă de email și te anunțăm imediat ce apare ceva nou, similar cu acest imobil!

Salvează alertă email Salvează

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.